Connect with us

EDITOR

Στην αναμονή ο δήμος Κορινθίων για τα σκουπίδια – Κρίσιμη συνάντηση Νανόπουλου – Νίκα

Published

on

Από τους δήμους Τρίπολης και Ναυπλιέων ξεκινά η ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο. Οι δυο δήμοι απο σήμερα μεταφέρουν απορρίμματα στην Παλαιόχουνη  με σαφές το μήνυμα του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για κλείσιμο πλέον όλων των χωματερών, αδειοδοτημένων και μη. Ο Δήμος Κορινθίων στην διαδικασία αυτή φαίνεται να είναι στην αναμονή αφού ο Σταθμός Μεταφόρτωσης στο Σπαθοβούνι δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν την παρέλευση 7-8 μηνών.

Τι θα γίνει λοιπόν με τα σκουπίδια του δήμου Κορινθίων; 

Ο Δήμαρχος μιλά για λύση που έχει προταθεί στην Περιφέρεια για το μεσοδιάστημα αυτό, λύση που προβλέπει σημείο μεταφόρτωσης των απορριμμάτων και μεταφορά τους στη μονάδα της Παλαιόχουνης με έξοδα της ΤΕΡΝΑ. Η λύση αυτή, ο χώρος ουσιαστικά που θα λειτουργήσει ως σταθμός μεταφόρτωσης, χρειάζεται την άδεια των υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου και δεν έχει δοθεί ακόμα.

“Είμαστε έτοιμοι ως δήμος και σήμερα να ξεκινήσουμε την μεταφορά. χρειαζόμαστε την άδεια της περιφέρειας όμως” σημείωσε ο Βασίλης Νανόπουλος ο οποίος αύριο το πρωί έχει συνάντηση και γι αυτό το θέμα με τον Περιφερειάρχη στην Τρίπολη.

Θα δώσει την άδεια και άρα το πράσινο φως ο Παναγιώτης Νίκας;

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz