Connect with us

EDITOR

Στο επίκεντρο του παγκόσμιου σκοπευτικού ενδιαφέροντος η Κόρινθος!

Published

on

Ξεκίνησε η προετοιμασία του σκοπευτηρίου Κορίνθου για να υποδεχθεί την μεγαλύτερη Αθλητική διοργάνωση που έχει φιλοξενήσει η πόλη μας.

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής I.P.S.C όπλων χειρός Σεπτέμβριος 2023. 1200 σκοπευτές , 200 κριτές και βοηθοί , 3.000 συνολικά επισκέπτες απο όλον τον κόσμο για περίπου τρείς εβδομάδες στην Κόρινθο. Με κοσμοπολίτικη τελετή έναρξης στο κέντρο της πόλης , θα μεταφερθεί η εικόνα σε πολλά τηλεοπτικά Παγκόσμια δίκτυα , τεράστια η προβολή στα sosial media.

Με την αρωγή του Δήμου Κορινθίων για τα έργα υποδομής εδάφους, ( πλήρη υλοποίηση των δεσμεύσεων του Δημάρχου Κου Νανόπουλου) Υπολείπονται οι εργασίες βελτίωσης των υποδομών διοίκησης απο την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η διοργάνωση του Ευρωπαικού πρωταθλήματος 2022 διεκδικήθηκε το 2019 στο Βελιγράδι της Σερβίας . Απο την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος ,τον Δήμο Κορινθίων και την υποστήριξη της Στρατιωτικής Υπηρεσίας. Λόγω της πανδημίας covid μετατέθηκε για ένα χρόνο η διοργάνωση η οποία απο Σεπτέμβριο του 2022 , ορίσθηκε για Σεπτέμβριο του 2023.

post του Γιάννη Κελαιδάκη

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz