Connect with us

EDITOR

Πυρ ομάδων για την εκλογή Οικονόμου στην ΟΕ της Περιφέρειας

Published

on

Η μία ανακοίνωση διαδέχεται την άλλη από χθες, μετά την ολοκλήρωση των δημαιρεσιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και την εκλογή του Εντεταλμένου συμβούλου Γιώργου Οικονόμου στην Οικονομική επιτροπή. Οι ανακοινώσεις στηλιτεύουν το ανεξάρτητο της παρουσίας του συμβούλου στο Περιφερειακό την ίδια ώρα που η συνεργασία με την παράταξη του Περιφερειάρχη είναι δεδομένη και αποδεικνύεται και μέσω της θέσεως που ο Παναγιώτης Νίκας έχει δώσει στον Γιώργο Οικονόμου.

Ο Θανάσης Πετράκος στην δική του ανακοίνωση θέτει και ζήτημα ηθικής τάξης σημειώνοντας πως η περιφέρεια έχει οικονομικές συναλλαγές με τις επιχειρήσεις της οικογένειας του συμβούλου.

Η ανακοίνωση του Θανάση Πετράκου

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ
Η εκλογή στην οικονομική επιτροπή του ” ανεξαρτητου” που δεν είναι ανεξάρτητος αλλά είναι ενταγμένο μέλος στην παράταξη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Π.Νικα πέραν των οσων έχουμε πει και καταγγείλει σε προηγούμενες αναρτήσεις μας δημιουργεί και θέμα ηθικής τάξης. Και αυτό αφορά πρωτίστως τον κ.Νικα ο οποίος μιλάει για ηθική και εντιμότητα. Δεν είναι καθόλου έντιμο ούτε ηθικό και δεν είναι και επί της ουσίας νόμιμο οταν οι οικογενειακές επιχειρήσεις του ” ανεξαρτητου” έχουν πάρει και παίρνουν δουλειές από την Περιφέρεια να τον στηρίζει ο κ.Νικας και να τον εκλεγεί στην οικονομική επιτροπή.

 

Ο ίδιος ο σύμβουλος πάντως δεν έχει ακόμα απαντήσει.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz