Connect with us

EDITOR

Διαγραφές και στο Λουτράκι με τη νέα χρονιά!

Published

on

Παρελθόν από το συνδυασμό του Κώστα Λογοθέτη “Με τους πολίτες Μπροστά”, αποτελεί ο Θανάσης Μουζάκης. Ο ανεξάρτητος, πλέον, δημοτικός σύμβουλος τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα στο  τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι “δεν γνώριζα το παραμικρό για τη διαγραφή μου”…

Δεν γνώριζα κάτι για τη διαγραφή μου. Την έμαθα από τα σαιτ. Θα ήταν πιο θεμιτό, πιο ειλικρινές, να με είχε πάρει τηλέφωνο ο Κώστας Λογοθέτης και να μου έλεγε “Δεν συμφωνούμε σε κάποια θέματα, θέλω να σε διαγράψω”. Θα μπορούσε να με είχε ενημερώσει. Ίσως με το πέρασμα των χρόνων, οι αντιλήψεις μας σε κάποια θέματα και ειδικά για το Καζίνο να είναι διαφορετικές. Αυτή είναι όμως η δημοκρατία. Ή ίσως επειδή δεν συναινώ σε διαδικασίες άλλες οι οποίες θέλουν κάποιοι. Ή μπορεί να έφταιξαν οι αποφάσεις μου χωρίς παρεμβολές για το καλό του Δήμου. Δεν πειράζει όμως. Ο καθείς το δρόμο του. Σεβόμενος την εντολή των συνδημοτών μου και χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις κύριε πρόεδρε, εννοείται ότι θα συνεχίσω τη θητεία μου στο δημοτικό συμβούλιο. Αυτά και τίποτε άλλο. Η ιστορία θα κρίνει οτιδήποτε.

O Κώστας Λογοθέτης, είχε στείλει το σχετικό αίτημα από τις 21 Δεκεμβρίου στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Φίλιππα Θυμή, με το οποίο γνωστοποιούσε την απόφασή του περί διαγραφής του Θανάση Μουζάκη. Ο κανονισμός όμως θέλει για τη διαγραφή ενός συμβούλου, και την συναίνεση  των δύο τρίτων των μελών του  συνδυασμού. Οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι του Κώστα Λογοθέτη, δεν είχαν υπογράψει τη διαγραφή του Θανάση Μουζάκη και έτσι αυτή δεν θεωρείτο  έγκυρη.

Στη νέα επιστολή του που της 8ης Ιανουαρίου 2022 ο Κώστας Λογοθέτης, προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου,υπογεγραμμένη από τους δημοτικούς του συμβούλους Δημήτρη Δέδε και Θοδωρή Πέτρου υπάρχουν και  οι λόγοι της διαγραφής του Θανάση Μουζάκη, οι οποίοι είχαν να κάνουν με την διαφορετική θέση του δημοτικού συμβούλου από τις θέσεις του συνδυασμού στο δημοτικό συμβούλιο.

Μετά από αυτή την εξέλικη ο Θανάσης Μουζάκης είναι ανεξάρτητος συμβουλος και ο Κώστας Λογοθέτης έχει έναν σύμβουλο λιγότερο στην παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz