Connect with us

EDITOR

Ο «σεισμός» δίχως Ρίχτερ και ο «εφτάψυχος» Αλέκος

Published

on

Η ανακοίνωση της προσχώρησης Χατζή στην Πνοή Δημιουργίας έγινε την Παρασκευή. Η είδηση δεν προξένησε καμία εντύπωση αφού οι επαφές των δυο αυτοδιοικητικών είχαν καταγραφεί εδώ και αρκετό καιρό και η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη. Ο μοναδικός άγνωστος παράγοντας ήταν ο χρόνος της ανακοίνωσης.

Η «χλιαρή» απήχηση της ανακοίνωσης κατεγράφη και στα social media ακόμα και στου ιδίου του Μιχάλη Χατζή. Όταν μια απλή «καλησπέρα» του στους διαδικτυακούς φίλους του ξεπερνά τα  200  Like τότε τα  141 Like  και τα  19 σχόλια  της ανακοίνωσης προσχώρησης μάλλον λίγα θεωρούνται.

Ο Νίκος Σταυρέλης καλωσόρισε μ ένα λιτό σχόλιο τον νέο – παλιό συνοδοιπόρο και κοινοποίησε την δημοσίευση του μη λαμβάνοντας και εκεί τα αναμενόμενα, μόλις 26 τα like και 2 τα σχόλια.

Τα δε σχόλια τώρα στα πηγαδάκια, τα δια ζώσης αλλά και τα διαδικτυακά περισσότερο διστακτικά είναι παρα επευφημίας αφού η αίσθηση που αφήνεται είναι πως απλά η «Πορεία Ευθύνης» του Αλέξανδρου Πνευματικού μεταφέρεται και μετονομάζεται, στα λόγια που έχουν ειπωθεί «νερό και αλάτι» και μια διεκδίκηση δημαρχιακού θώκου που ευαγγελίζεται «Πνοή» δημιουργίας έχει στην πλάτη της όμως 13 συναπτά έτη άσκησης εξουσίας, με τα καλά και τα κακά στοιχεία που αυτή έκλεισε μέσα της. Και ενώ, και ο Μιχάλης Χατζής και ο Νίκος Σταυρέλης κράτησαν χαμηλούς τόνους χωρίς κορώνες, ο Γιώργος Μουρούτσος έκανε λόγο για  «σεισμό», συστήνοντας μάλιστα και σε κάποιους «καλή χώνεψη».

Τα αυτοδιοικητικά πηγαδάκια γνωρίζουν καλά πως η παραίνεση δεν έχει αποδέκτη τον νυν Δήμαρχο αφού η εξέλιξη δεν φαίνεται ουσιαστικά να τον αγγίζει αλλά τον πρώην Δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό που θεωρητικά χάνει όλους τους «στρατηγούς» του. Την αλήθεια βέβαια την γνωρίζει μόνο ο ίδιος ο συντάξας ωστόσο φαίνεται ακόμα και σήμερα πως η ΠΝΟΗ δεν έχει απαγκιστρωθεί από τον Αλέξανδρο Πνευματικό, πως η ΠΝΟΗ συνεχίζει να έχει σαν κύριο στόχο την δική του αυτοδιοικητική ήττα, σε όλα τα επίπεδα.

Ο Αλέξανδρος Πνευματικός βέβαια, κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνά κανείς, έχει αποδείξει πως διαθέτει πολλές αυτοδιοικητικές ψυχές, στις τελευταίες εκλογές το απέδειξε ακόμα μια φορά κατορθώνοντας – παρ ότι απώλεσε τον μισό του συνδυασμό- περάσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών και να διεκδικήσει κόντρα σε όλους μια ακόμα θητεία. Θεωρεί άραγε κάποιος, ειδικά όποιος τον γνωρίζει καλά, πως θα παραδώσει αμαχητί τα όπλα ενώ ήδη είναι ο μοναδικός που εκπροσωπεί αντιπολίτευση στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο;

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz