Connect with us

Κόσμος

Ο γιος του προέδρου της Ουγκάντα ερωτεύτηκε τη Μελόνι: Της προσφέρει 100 αγελάδες για να τον παντρευτεί [Εικόνες]

Published

on

Ο Μουχούζι Καϊνερουγκάμπαγιος του προέδρου της Ουγκάντα και αρχηγός του Στρατού Ξηράς της αφρικανική χώρας, γοητεύθηκε από την επόμενη πρωθυπουργό της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, και μάλιστα πρόσφερε 100 αγελάδες ως προίκα για να την κάνει γυναίκα του. Αν οι “Ρωμαίοι” αρνηθούν την προσφορά του, τότε θα πρέπει να καταλάβει τη Ρώμη, όπως δήλωσε, χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, ο γιος του προέδρου της Ουγκάντα, ο Μουχούζι Καϊνερουγκάμπα, αρχηγός του στρατού ξηράς στη χώρα του, ζήτησε από τους 600.000 ακολούθους του στο Twitter να του πουν τη γνώμη τους για το πόσες αγελάδες θα έπρεπε να δώσει στην επόμενη πρωθυπουργό της Ιταλίας για να γίνει σύζυγός του.

“Για τους Ιταλούς φίλους μου. Αυτές είναι οι αγελάδες nkoke (ankole). Οι πιο όμορφες αγελάδες στη Γη. Στην κουλτούρα μας, δίνεις σε ένα κορίτσι που σου αρέσει, μία αγελάδα. Θα της έδινα 100 αγελάδες αμέσως! Επειδή είναι ατρόμητη και αληθινή!” έγραψε ο Μουχούζι στην ανάρτησή του.

“Αν οι Ρωμαίοι αρνηθούν τις αγελάδες μας, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καταλάβουμε τη Ρώμη. Για αυτό, θα χρειαζόμασταν μέρες” συνέχισε ο νεαρός στρατηγός.

Αργότερα, με άλλο tweet του απείλησε να εισβάλει στην Κένυα με τον στρατό του. “Αφού καταλάβουμε το Ναϊρόμπι, θα πάω την γυναίκα μου μια βόλτα στα εδάφη μας” έγραψε.

Ενοχλημένος με τα καμώματα του γιου του, ο πρόεδρος της Ουγκάντα που είναι στην εξουσία από το 1986, Γιουέρι Μουσεβένι, ζήτησε συγγνώμη για τις απειλές του Μουχουζί να επιτεθεί στην Κένυα και τον έπαψε από αρχηγό του Στρατού Ξηράς της αφρικανικής χώρας, αλλά δεν λησμόνησε να τον προάγει σε στρατηγό με τέσσερα αστέρια για να τον κατευνάσει.

Ωστόσο, όσον αφορά για τις αγελάδες και την πρόταση γάμου στην Τζόρτζια Μελόνι ο πρόεδρος της Ουγκάντα δεν έκανε κουβέντα.

Πηγή:thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz