Connect with us

Τέχνες

Οταν κάναμε Χριστούγεννα με… επική ελληνική tv – Τα 4+1 εορταστικά επεισόδια που άφησαν εποχή

Published

on

Από την ελληνική τηλεόραση έχουν περάσει δεκάδες κωμωδίες που έχουν μείνει στην ιστορία, ενώ αρκετές από αυτές τις βλέπουμε έως και σήμερα σε επαναλήψεις.

Στην ελληνική τηλεόραση -ειδικότερα της δεκαετίας του ’90- βλέπαμε τετοιες ημέρες και τα εορταστικά επεισόδια, Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς που… εχουν αφήσει εποχή.

Αξέχαστες αττάκες, κορυφαίοι ηθοποιοί, πολλές φορές τραγούδια και χορός, συνέθεταν τα επεισόδια των γιορτών, τα οποία βεβαίως για πάρα πολλά χρόνια παρακολουθούσαμε κάθε Χριστούγεννα μέσα από τα ιδιωτικά κανάλια.

Πάμε να θυμηθούμε μερικά τετοια επεισόδιων ελληνικών κωμικών σειρών που έχουν αφήσει εποχή!

Εγκλήματα

Ποιος θα ξεχάσει την υπέροχη Σωσώ, ίσως τον πιο σατανικό χαρακτήρα ελληνικής σειράς, να τραγουδά… “χιόνια στο καμπαναριό, πέθανε όλο το χωριό”… Πού αλλού; Μα φυσικά στο εορτστικό επεισόδιο των “Εγκλημάτων” του ΑΝΤ1, μιας σειράς-σταθμό για την ελληνική τηλεόραση, που προβλήθηκε τις σεζόν 1998-2000 και αποτέλεσε τομή για την ελληνική κωμωδία.

Μία σειρά που γιόρτασε τα Χριστούγεννα με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

 

 

 

Απαράδεκτοι

Τι να πει κανείς για τους “Απαράδεκτους”; Την πρωτοποριακή κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου, στις αρχές της ιδιωτικής τηλεόρασης, που ήταν όμως τόσο μπροστά…

Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Ρένια Λουιζίδου και φυσικά Βλάσσης Μπονάτσος, σε ένα από τα πιο αστεία εορταστικά επεισόδια ελληνικής σειράς.

 

 

Ντόλτσε Βίτα

Η σειρά των Ρήγα και Παπαπέτρου που τάραξε τα νερά της ελληνικής tv με τον παράνομο έρωτα της χήρας εργοστασιάρχη με τον… κούκλο γαμπρό της, δεν θα μπορούσε φυσικά να μην έχει και τα καλύτερα εορταστικά επεισόδια!

Στα Χρισατούγεννα της πρώτης σεζόν μάλιστα -ίσως και το πιο επικό guest της σειράς- η Ελένη Γερασιμίδου ως μητέρα του Αντώνη, φέρνει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω.

 

 

Αλλά και η δεύτερη σεζόν έχει ένα σπαρταριστό εορταστικό επεισόδιο με λίγο από… ελληνικό στρατό!

 

 

Κωνσταντίνου και Ελένης

Η σειρά που έχουμε δει σε επανάληωη περισσότερο από κάθε άλλη και τη βλέπουμε ακόμα! Το “Κωνσταντίνου και Ελένης” είχε δύο εορταστικά επεισόδια, εμ το δεύτερο να συμπτίπτει με την Πρωτοχρονιά του 2000 – το Μιλένιουμ- και το φημολογούμενο… τέλος του κόσμου.

 

 

Δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερο πιστέψτε μας. Το άλλο επεισόδιο είναι το χριστουγεννιάτικο, όπου οι δύο ήρωες, ο Κωνσταντίνος και η Ελένη, συναγωνίζονται για το ποιος θα πάρει το βραβείο του καλύτερου δημότη του Αμαρουσίου και τα αποτελέσματα ήταν ξεκαρδιστικά.

 

 

Το Δις Εξαμαρτείν

Η κωμική σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου με τη Νένα Μεντή, τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, τον Χάρη Σώζο και τη θεά Ντίνα Κώνστα ως Γιολάντα Ραγιά, έχει μείνει ούτως ή άλλως στην ιστορία. Στο εορταστικό επεισόδιο όμως στήνεται κυριολεκτικά ένα γλέντι με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Κούκα και τον Κώστα Μακεδόνα.

 

 

thetoc.gr

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz