Connect with us

EDITOR

Οι παιδικοί σταθμοί σε Κόρινθο και Αθίκια οι προσφυγές Πνευματικού και η υλοποίηση από την δημοτική αρχή Σταυρέλη!

Published

on

Οι παιδικοί σταθμοί σε Κόρινθο και Αθίκια,

οι προσφυγές Πνευματικού και η υλοποίηση από την δημοτική αρχή Σταυρέλη!

Κόρινθος - Δημοτικό Συμβούλιο

Κόρινθος – Δημοτικό Συμβούλιο

Στην  επαναδημοπράτηση των παιδικών σταθμών σε Κόρινθο και Αθίκια προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Κορινθίων  στα τέλη του 2020.

Η λήξη της ισχύος των προσφορών και των εγγυητικών επιστολών των διαγωνιζομένων οδήγησε στην επανάληψη της διαδικασίας με την σύμφωνη άποψη και της διαχειριστικής αρχής.

Σήμερα η διαδικασία έχει «κολλήσει» εξαιτίας των προσφυγών που έχει καταθέσει ο πρώην Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός κατά της επαναδημοπράτησης. 

Ο έλεγχος και η τελική απόφαση επί  των προσφυγών αυτών αναμένεται να οδηγήσουν σε νέες καθυστερήσεις και ενδεχομένως και σε απένταξη των έργων από το ΕΣΠΑ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Δήμαρχος Κορινθίων είχε μιλήσει για «τακτική προσφυγών» του πρώην Δημάρχου ώστε να μην ολοκληρώνονται και να μην παραδίδονται τα έργα από τη νέα δημοτική αρχή.

Ο Αλέξανδρος Πνευματικός από την πλευρά του έχει κάνει λόγο για έργα που έπρεπε να έχουν ξεκινήσει χωρίς να χρειάζεται η επαναδημοπράτηση.

Στο θέμα των παιδικών σταθμών πρόσφατα παρενέβη και ο επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ Νίκος Σταυρέλης σημειώνοντας πως οι καθυστερήσεις δικαιώνουν τις ανησυχίες που ο ίδιος είχε καταθέσει και πως ουσιαστικά τα έργα αυτά θα υλοποιηθούν από την δική του Δημοτική αρχή.

 Το ουσιαστικό ερώτημα βέβαια είναι εάν τα έργα κινδυνεύουν από την επαναδημοπράτηση ή από τις προσφυγές.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz