Connect with us

EDITOR

Οι κυρίες τα…καπέλα και τα “καπελώματα”!

Published

on

Πολλά καπέλα εν τοις πράγμασι αλλά και πολλά “καπελώματα” στην Εθνάρχου Μακαρίου στην Τρίπολη, εκεί που λειτουργεί η καρδιά της περιφέρειας Πελοποννήσου, εκεί όπου την Κυριακή είδαμε τους τόνους να ανεβαίνουν και τις ανακοινώσεις με ύφος καταγγελτικό ν ακολουθούν η μια την άλλη. Η έριδα ήταν για την Οικονομική επιτροπή. Είναι σαφές πως εκεί, η εκλογή Οικονόμου, οδήγησε σε ένα ντόμινο εξελίξεων με την κ.Μαργαρίτα Σπυριδάκου να βγάζει στην σέντρα τον Περιφερειάρχη για την συνεργασία του με τον τύποις μόνο ανεξάρτητο σύμβουλο Γιώργο Οικονόμου δεδομένου, ως έγραψε, και θέση κατέχει από τον Περιφερειάρχη και στις συναντήσεις της παράταξης παρευρίσκεται. Η 2η κίνηση ήταν και πάλι από την κ.Σπυριδάκου η οποία αποφάσισε να συμπλεύσει με την παράταξη του πρώην Περιφερειάρχη και ως συνεργαζόμενη να αναλάβει και τομέα ευθύνης!

Η τρίτη κίνηση ανήκει στην κ.Ντίνα Νικολάκου η οποία εξελέγη ως μέλος της οικονομικής επιτροπής και πάλι . Το Post και το φωτογραφικό υλικό που το συνοδεύει είναι χαρακτηριστικά. “Σου βγάζω το καπέλο” είπε η κ.Νικολάκου στην κ.Σπυριδάκου με τις δυο κυρίες να φωτογραφίζονται…φορώντας καπέλο! 

“Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους μου για την επανεκλογή μου ως τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου μαζί με τον αγαπητό συνάδελφο Γιώργο Πετρίτση !Με αίσθημα ευθύνης και όπλο την εμπειρία μου και τη γνώση των θεμάτων θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη δημοκρατική λειτουργία του συλλογικού οργάνου και την απόλυτη διαφάνεια της διαχείρισης του δημοσίου χρήματος !

Δημόσια θέλω να συγχαρώ την ανεξάρτητη Περιφερειακή Σύμβουλο Μαργαρίτα Σπυριδάκου για το πολιτικό ήθος και την εντιμότητα που επέδειξε σήμερα σχετικά με την εκλογή των ανεξάρτητων συμβούλων !Της βγάζω κυριολεκτικά το καπέλο …
Καλή θητεία στο νέο προεδρείο!” έγραψε η κ. Νικολάκου για να λάβει το εξής σχόλιο από την κ.Σπυριδάκου
“Καλή θητεία Ντίνα! Τα λόγια σου έχουν ιδιαίτερη σημασία για μένα καθώς δεν εκτιμώ ούτε θαυμάζω, ούτε συγκινούμαι από ανθρώπους με αξιώματα και τίτλους, παρά μόνο από ανθρώπους εύστροφους, ικανούς και με ανήσυχο πνεύμα και θεωρώ ότι είσαι από αυτούς.”

Αν τα χρώματα στα καπέλα έχουν σημασία; Φαντάζεται κανείς όχι! Σίγουρα όμως η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον. Για πολλούς λόγους.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz