Connect with us

Ελλάδα

Οι Δεινόσαυροι ζωντανεύουν στον Βόλο – Ένα μοναδικό θέαμα στο Πεδίον του Άρεως

Published

on

Ένα μοναδικό υπερθέαμα θα ζήσουν εντός του Ιουνίου μικροί και μεγάλοι στον Βόλο, καθώς ο χώρος γύρω από το Εκθεσιακό κέντρο στο Πεδίον του Άρεως θα μετατραπεί σε Jurassic park!

Η έκθεση με τους δεινόσαυρους έρχεται στον Βόλο από τις 10 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου και θα ξετρελάνει το κοινό από ολόκληρη τη Θεσσαλία. Πρόκειται για θεματικό πάρκο, που διαθέτει δεινόσαυρους σε πραγματικό μέγεθος.

Κινούνται – Βρυχώνται – Ανασαίνουν!!!!

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γυρίσουν πίσω στο παρελθόν, αφού τα τεράστια ρομποτικά εκθέματα με τα χρώματα, τους ήχους και την ατμόσφαιρα θα τους πάνε στην εποχή των εντυπωσιακών αυτών ζώων.

Τα σπάνια αυτά γιγαντιαία ζώα που κυριαρχούσαν στη Γη κατά τον Μεσοζωικό αιώνα δεν γίνεται απλώς με την απλή ξενάγηση και περιήγηση σε ένα εκθεσιακό χώρο φυσικού περιβάλλοντος με πελώρια εκθέματα, φυτά και απολιθώματα. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από την κίνηση των δεινοσαύρων να οδηγηθούν σε μια φανταστική περιπέτεια!

Ο Τυραννόσαυρος ΡΕΞ ο εντυπωσιακός δεινόσαυρος που παρουσιάζεται στην έκθεση, τεραστίων διαστάσεων,  ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος να μαγνητίζει την ανθρώπινη προσοχή!

Παραμένει «γαλαζοαίματος» στην επικράτεια των δεινόσαυρων, ένα από τα δεινότερα σαρκοφάγα που είχαν την τιμή να τρομοκρατήσουν ποτέ τη Γη μας.

galeria3

s6fbw2sthqf177blh202210051349031

thenewspaper.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz