Connect with us

Μουσική

Νατάσα Θεοδωρίδου: Διαφημίζει την Ελλάδα στην Times Square της Νέας Υόρκης

Published

on

Μια ακόμα διάκριση στην σπουδαία καριέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου

Νατάσα Θεοδωρίδου ξεπέρασε για ακόμα μία φορά τα σύνορα της Ελλάδας, καθώς φιγουράρει σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης!

Μια από τις επιτυχημένες ελληνίδες ερμηνεύτριες, η δική μας Νατάσα Θεοδωρίδου, φιγουράρει στη δημοφιλέστερη πλατεία του κόσμου!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια φιγουράρει στην παγκόσμια playlist του Spotify EQUAL.

Το Spotify, η δημοφιλέστερη music streaming πλατφόρμα, επιλέγει μία Ελληνίδα τραγουδίστρια ως πρέσβειρα στην global καμπάνια του – EQUAL – μαζί με τραγουδίστριες από όλον τον κόσμο.

Σκοπός της καμπάνιας αυτής είναι η ενίσχυση της φωνής των γυναικών στη διεθνή δισκογραφία, με τη Νατάσα Θεοδωρίδου να αποτελεί την ambassador Ελλάδας & Κύπρου.

Επίσης, πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο της ελληνικής Spotify playlist – EQUAL Greece – με τις τελευταίες τεράστιες επιτυχίες της, «Υπάρχω Για Σένα» & «Έξαψη»,  με το πρώτο μάλιστα να το συναντάμε και στην παγκόσμια playlist – EQUAL Global – που απαριθμεί σχεδόν ένα εκατομμύριο followers.

Υπόκλιση από τα διεθνή ΜΜΕ και για την drive-in συναυλία

Μην ξεχνάμε, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη αναφορά σε παγκόσμιο επίπεδο για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, καθώς και πριν περίπου δύο χρόνια τα διεθνή Μέσα έκαναν αναφορά για την πρώτη drive-in συναυλία, παγκοσμίως, την περίοδο του κοροναϊού!

H αγαπημένη ερμηνεύτρια διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της καριέρας της κι αυτό φαίνεται!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz