Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Νίκος Σταυρέλης: Ανακοίνωσε εκπρόσωπο τύπου & προέδρου επιτροπής πόλης αλλά και τους πρώτους υποψηφίους που θα στελεχώσουν την “Πνοή Δημιουργίας”

Published

on

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΛΗΣ
Ανακοινώνουμε στους συμπολίτες μας ότι ο Μπάμπης Ντιγκιρλάκης ορίζεται Εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ όλη την προεκλογική περίοδο.
Ο Μπάμπης είναι γνωστός σε όλους τους Κορίνθιους από την πολύχρονη θητεία του ως δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών επί σειρά ετών με Δημάρχους τον Τάκη Δαλακλείδη και τον κ. Πνευματικό.
Ανακοινώνουμε επίσης ότι ο Ντίνος Γέγιος ορίζεται Πρόεδρος της Επιτροπής Πόλης της παράταξής μας όλη την προεκλογική περίοδο.
Ο Ντίνος είναι πασίγνωστος σε όλους τους Κορίνθιους από την πολύχρονη ενασχόλησή του με τα κοινά.
Γέννημα θρέμμα Κορίνθιος έπαιξε αρκετά χρόνια ποδόσφαιρο στην ιστορική ομάδα της Κορίνθου και διετέλεσε πολλά χρόνια Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος με Δημάρχους τους Νίκο Κουίνη, Τάκη Δαλακλείδη και Θωμά Θωμαϊδη.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Ανακοινώνουμε τους πρώτους υποψηφίους που θα στελεχώσουν τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
1.ΔΟΝΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ – Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε. Σαρωνικού
2.ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – Επιχειρηματίας-Συνεργείο Αυτοκινήτων. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του κ. Νανόπουλου.
3.ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Λογιστής. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον πρώην Δήμαρχο κ. Πνευματικό.
4.ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ από την Αρχαία Κόρινθο Ασφαλιστής. Πρώην Αντιπρόεδρος του ΚΕΠΑΠ. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με τον πρώην Δήμαρχο κ. Πνευματικό.
Ο Παναγιώτης θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Αρχαίας Κορίνθου.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz