Connect with us

Επικαιρότητα

Μπράβο! Έφτασε Δεκέμβρης και η Περιφέρεια αποφάσισε να καθαρίσει τα ρέματα

Published

on

Χρειάστηκε να φτάσουμε στα μεσα Δεκεμβρίου για να καταφέρει η Περιφέρεια να ολοκληρώσει τον διαγωνισμό για τον καθαρισμό των ρεμάτων στους δήμους Σικυωνίων και Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης.

Με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια μας ενημερώνει ότι χτες, 13 Δεκεμβρίου 2023, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε το συμφωνητικό καθαρισμού ρεμάτων και χειμάρρων στις περιοχές Σικυωνίων και Ξυλοκάστρου, με τον ανάδοχο του έργου.

Δηλαδή μία δουλειά που κανονικά θα έπρεπε ήδη να έχει ολοκληρωθεί στα μέσα του φθινοπώρου, με την διαδικασία να έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι, έρχεται να υπογραφεί στα μέσα Δεκέμβρη, να ξεκινήσει τον Ιανουάριο και να ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο!

Τι θα μπορούσε να έχει συμβεί όμως σε μια ενδεχόμενη, εξαιρετικά πιθανή καταιγίδα και μεγάλη νεροποντή; Αν πλημμύριζαν τα φραγμένα, μπαζωμένα και ακαθάριστα ρέματα κανέναν δεν φαίνεται να απασχολεί.

ΤΟ κακό είναι πως αυτή η τελευταία αυτή διαδικασία δεν είναι η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας. Σχεδόν πάντα η διαδικασία καθαρισμού των ρεμάτων ξεκινά με μεγάλη καθυστέρηση και όχι στον σωστό χρόνο. Και κάπως έτσι πνιγόμαστε διαρκώς.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz