Connect with us

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Οι γονείς ζητούν να επαναλειτουργήσουν τα φανάρια πεζών στο Λύκειο Λουτρακίου

Published

on

Επιστολή προς το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων,  την Διεύθυνση Τεχνικών έργων τμήματος δομών περιβάλλοντος Περιφέρειας Κορινθίας, την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας και το Α.Τ. Λουτρακίου, απέστειλε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Λουτρακίου, ζητώντας την επαναλειτουργία φωτεινού σηματοδότη πεζών στη Λεωφόρο Αθηνών, στο ύψος του Λυκείου Λουτρακίου…

Αναλυτικά:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διακοπή της λειτουργίας του φωτεινού σηματοδότη στην Λ. Αθηνών, στο ύψος του Λυκείου Λουτρακίου, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα στην προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών καθώς πολλά παιδιά προσέρχονται στο σχολείο με τα πόδια και πρέπει να διασχίσουν τον δρόμο που αποτελείται από δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Για τον παραπάνω σοβαρό λόγο, ζητάμε άμεσα την επαναλειτουργία φωτεινού σηματοδότη πεζών, ενώ κρίνουμε αναγκαία μέχρι την υλοποίησή του, τη συνδρομή της Αστυνομίας και την παρουσία Αστυνομικών οργάνων τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών για την αποφυγή κάποιου μοιραίου ατυχήματος.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz