Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Λουτράκι: Αυστηρή σύσταση στους πολίτες για τα ογκώδη απορρίμματα στο Σχίνο

Published

on

Στην ανεξέλεγκτη απόρριψη ογκωδών αντικειμένων (σκουπίδια, μπάζα, κλαδέματα και άλλα απορρίμματα) αντέδρασε ο δήμος Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων.

Ο δήμος με ανακοίνωσή του σημειώνει ότιΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η εναπόθεση απο ογκώδη απορρίμματα στην περιοχή του Αγίου Βλασίου όπως: μπάζα από μάντρες, απο σπίτια , τούβλα, τσιμέντα πέτρες και χώματα. Στο χώρο αυτό αφήνουμε κλαδιά έπιπλα και άλλα αντικείμενα.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ τον χειμώνα να περιοριστούν τα κλαδια εφόσον μπορεί ένα μεγάλο μέρος να καεί και όχι οι εργάτες να προτιμούν την εύκολη λύση για να κερδίζουν χρόνο εφόσον πληρώνονται από τους ιδιοκτήτες.

 

Παρατηρείται το τελευταίο διάστημα ανεξέλεγκτα να ρίχνουν κάποιοι μεγάλο όγκο από μπάζα σπιτιών χωρίς να υπολογίζουν αυτά που έχουμε επισημάνει εδώ και χρόνια.

Οι ιδιοκτήτες είναι υποχρεωμένοι να πάρουν ειδικούς κάδους και να ρίχνουν τα μπάζα μέσα, καθώς και να γνωρίζουν σε ποιο χώρο αφήνουν τα μπαζα οι εργάτες με τα συνεργεία που απασχολούνται στα σπίτια τους.

Στις δυο περιπτώσεις τα πρόστιμα θα επιβαρύνουν και τους δυο ( ιδιοκτήτες- εργάτες).

Επίσης μπορούμε να ενημερώνουμε μέσω διαδικτύου τοπικά αν κάποιοι χρειάζονται τέτοιου ίδιους μπάζα.

ΤΕΛΟΣ να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας που εργάζονται στην τοπική μας κοινωνία ότι όταν τους ζητηθεί θα προσφέρουν εργασία αφιλοκερδώς λόγω της διευκόλυνσης που τους παρέχει η Κοινότητα όταν αφήνουν τόσο μεγάλο όγκο από κλαδέματα στον χώρο συγκέντρωσης.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz