Connect with us

Επιχειρήσεις

«Λευκή Νύχτα» με…τα όλα της στο Κιάτο!!

Published

on

Επέστρεψε στην πόλη του Κιάτου ο θεσμός της ‘λευκής νύχτας‘, ένας θεσμός που έχει αγαπηθεί από εμπόρους και καταναλωτές. Μια βραδιά με διασκέδαση και ψώνια, με μεγάλες προσφορές και αγαπημένες μουσικές, με ανθρώπους που έρχονται κοντά και ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να στηρίξουν τον τόπο τους, τους συμπολίτες τους, την αγορά της πόλης τους. 

«Είναι ένας θεσμός που έχει αγαπηθεί πολύ» θα μας πει ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Κιάτου Παναγιώτης Κολοβίνος. « Τα δυο χρόνια που απουσίασε η Λευκή Νύχτα λόγω κορωνοιού έλειψε από το κόσμο κι αυτό φαίνεται απόψε που βλέπουμε τους καταναλωτές όχι μόνο να περπατούν στην αγορά και να κοιτάζουν αλλά να βγαίνουν από τα καταστήματα με τσάντες. Δυστυχώς η καλοκαιρινή σαιζόν δεν κατέγραψε μεγάλη αγοραστική δύναμη παρότι ο κόσμος είναι πολύς, με την Λευκή νύχτα λοιπόν ερχόμαστε να τονώσουμε την αγορά μας και ο κόσμος ανταποκρίνεται» κατέληξε ο Πρόεδρος. 

Τα καταστήματα του Κιάτου προχώρησαν σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές προσελκύοντας βλέμματα και ψώνια. Παράλληλα ο κόσμος είχε την δυνατότητα να απολαύσει στην κεντρική πλατεία χορευτικά show ενώ στο λιμάνι οι λάτρεις του αυτοκινήτου έζησαν μια μοναδική εμπειρία. 

« Ο κόσμος του Κιάτου και της Κορινθίας έχει αγκαλιάσει το θεσμό το ίδιο και οι  παραθεριστές. Η αγορά γέμισε με κόσμο που δεν έκανε απλά βόλτα αλλά έγιναν και αγορές. Ο κόσμος εκτίμησε πως τα καταστήματα είχαν ελκυστικές τιμές, έτσι βγήκαν οι καταναλωτές από τα καταστήματα με τσάντες. Τα καταστήματα μας είναι προσηλωμένα στην ανάγκη και εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Γι αυτό και μας αγκαλιάζουν οι κάτοικοι, οι παραθεριστές και όλη η Κορινθία. Ελπίζουμε τώρα να τιμήσουν και τα καταστήματα εστίασης απολαμβάνοντας το Κιάτο ολόκληρη τη βραδιά» σημείωσε από την πλευρά του ο κ.Βασίλης Παγώνης. 

Βέβαια η Λευκή Νύχτα η οποία θα λέγαμε επέστρεψε στο Κιάτο δριμύτερη μετά από 2 χρόνια κορωνοιού δεν είναι η μοναδική σκέψη του εμπορικού συλλόγου. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο υπάρχει πρόταση για ανάλογη διοργάνωση…χειμωνιάτικη! 

« Έχουμε συζητήσει με το νέο ΔΣ να δημιουργήσουμε κάτι αντίστοιχο και το χειμώνα. Να έχουνε την ευκαιρία οι καταστηματάρχες με μια δράση να βάλουν τα προιόντα προς πώληση τα χειμωνιάτικα με μεγάλη έκπτωση. Θα δούμε πως θα βαφτίσουμε το θεσμό αυτό. 

Επίσης επειδή η αγορά μας δεν είναι μεγαλούπολης χρειάζεται πάντα μια δράση για να παρακινεί τον κόσμο μας, κι αυτό θα κάνουμε!» 

Αναμφίβολα το Κιάτο επιχειρεί να αποτελέσει προορισμό αγορών για όλη την Κορινθία, άλλωστε όπως θα μας πει εκ της Ομοσπονδίας της Πελοποννήσου , ΕΣΕΕ,  ο κ.Παγώνης « Το Κιάτο έχει υψηλή ποιότητα προϊόντων και πολύ καλές τιμές!» 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz