Connect with us

EDITOR

Κόρινθος: 4 σχολεία καλούν την Γιαμαρέλλου μετά το “βαθύ κόκκινο”

Published

on

“Κόκκινο” έχει χτυπήσει η ανησυχία στην Κορινθία μετά την είσοδο του νομού σε αυξημένη επιτήρηση πανδημίας. 4 σχολεία, ακριβώς επειδή τα παιδιά φαίνεται να βρίσκονται τώρα στο επίκεντρο, καλούν την κορυφαία επιστήμονα, Καθηγήτρια Παθολογίας ΕΚΠΑ – Λοιμωξιολόγο και  Δ/ντρια Α’ Παθολογικής-Λοιμωξιολογικής Κλινικής, Νοσοκομείου «Υγεία» dr Ελένη Γιαμαρέλλου προκειμένου να λάβουν γνώση και οδηγίες. 

“Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο και είναι άκρως απαραίτητο όλοι μας να έχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες με έγκυρη πληροφόρηση χωρίς παραπληροφόρηση, σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για αυτήν την πανδημία του κορωνοϊού που έχει αλλάξει τη ζωή όλων μας!!!” αναφέρουν στην πρόσκληση τους τα σχολεία

  • Λύκειο Αγίων Θεοδώρων,
  • 3ο Λύκειο Κορίνθου,
  • Γυμνάσιο Αγίων Θεοδώρων,
  • Γυμνάσιο Ισθμίας  και  οι αντίστοιχοι Σύλλογοι Γονέων.

Η ενημέρωση θα είναι διαδικτυακή και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας, αύριο Τρίτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 ακολουθώντας τον κάτωθι σύνδεσμο:

https://minedu-secondary2.webex.com/meet/aikpapanik

Προκειμένου μαθητές και καθηγητές να συμμετάσχουν τα αυριανά μαθήματα των 4 σχολείων θα ολοκληρωθούν στις 12 το μεσημέρι.

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz