Connect with us

EDITOR

Κόρινθος: Όταν η ΠΝΟΗ στηλίτευε τις απουσίες…των άλλων!

Published

on

Και ενώ η ημέρα για τη νέα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου πλησιάζει, Τετάρτη στις 19:00, η συζήτηση για τις απουσίες της περασμένης Πέμπτης συνεχίζεται.

Οι παρατάξεις που σύσσωμες απουσίασαν δεν έχουν τοποθετηθεί. Εξαίρεση αποτελούν κάποια σχόλια του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Μουρούτσου στο διαδίκτυο περί «ασφυξίας χωρίς ΠΝΟΗ» αλλά και «18 μισθοφόρων που δεν προσήλθαν».

Θέση δεν έχουν πάρει ούτε και οι αντιδήμαρχοι και πρόεδροι νομικών προσώπων που απουσίασαν αλλά ούτε και οι ανεξάρτητοι. Το Προεδρείο δεν έχει τοποθετηθεί περι αιτιολογημένων και μη απουσιών ΟΜΩΣ οφείλει να εφαρμόσει τον κανονισμό ο οποίος υπάρχει ακριβώς για να διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του οργάνου. Η παρουσία είναι υποχρέωση όπως πολύ σωστά είπε ο Δήμαρχος και όχι «χάρη».

Κι αν για τα μέλη της διευρυμένης παράταξης του δημάρχου οι απουσίες δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, έχουν καταγραφεί και σε άλλες συνεδριάσεις και μάλιστα κρίσιμες κυρίως από τα μέλη της παράταξης του Πελοπίδα Καλλίρη, για την παράταξη της ΠΝΟΗΣ του Νίκου Σταυρέλη δεν είναι σύνηθες.

Μάλιστα η συγκεκριμένη παράταξη είχε προχωρήσει σε ανάρτηση – σχολιασμό στις 31 Μαίου σημειώνοντας την απουσία των μελών της πλειοψηφίας και τονίζοντας την παρουσία σύσσωμης της ΠΝΟΗΣ. Ο Νίκος Σταυρέλης δε πολλάκις έχει αναφέρει πως η παράταξη λειτουργεί υπεύθυνα και πως χάρη σε εκείνη είναι εφικτή η λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου.

Για την σύσσωμη απουσία της παράταξης στην συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης δεν θα έπρεπε να ειπωθεί κάτι; Όταν στηλιτεύεις τις απουσίες των άλλων δεν γίνεται να προσπερνάς τις δικές σου κυρίως αν έχει δημιουργηθεί η αίσθηση πως είναι και στοχευμένες.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz