Connect with us

EDITOR

Κόρινθος: Παρολίγον τραγωδία ανήμερα του Πάσχα

Published

on

Έντρομοι ξύπνησαν λίγο μετά τις 5 τα χαράματα σήμερα, ανήμερα του Πάσχα, οι ένοικοι πολυκατοικίας που βρίσκεται πλησίον του Απόστολου Παύλου. Μεγάλη φωτιά, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου, μετατρέποντας το κτίριο σε λίγα λεπτά σε βόμβα έτοιμη να εκραγεί.

Άρον άρον πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους μεγάλοι και παιδιά που πριν από λίγες ώρες κάθονταν στο γιορτινό τραπέζι γιορτάζοντας την Ανάσταση του Χριστού.

“Ευτυχώς όλοι καλά, ευτυχώς όλα καλά. Μόνο πολύ μεγάλες υλικές ζημιές στο από πάνω μας διαμέρισμα, όπου και η εστία της φωτιάς.

Το άγριο ξύπνημα ξημερώματα, η υποχρεωτική εκκένωση με τις πυτζάμες και τα απολύτως απαραίτητα, η τρομάρα του παιδιού, δεν ήταν ο,τι το καλύτερο. Αλλά όλα καλά. Είναι ντουβαρια, πράγματα, υλικά και ξαναγίνονται” αναφέρει ένοικος της πολυκατοικίας.

Άμεσα στο κτίριο έφτασε η πυροσβεστική η οποία έως και αυτήν την ώρα επιχειρεί για την κατάσβεση.

Οι ένοικοι παραμένουν στα αυτοκίνητα τους αφού πολλοί έχουν μικρά παιδιά, περιμένοντας να δοθεί εντολή από την Πυροσβεστική για ασφαλή είσοδο στο κτίριο. Οι ζημιές περιορίζονται στο διαμέρισμα που έπιασε φωτιά.

Είμαστε όλες αυτές τις ώρες στο αυτοκίνητο. Έχω δύο μικρά παιδιά. Ήταν φοβερό αυτό που συνέβη. Πως ξυπνήσαμε, πως κατεβήκαμε δεν ξέρω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το αίσθημα του φόβου μέχρι να βγούμε έξω αφού κανείς μας δεν γνώριζε που ήταν η φωτιά και σε ποια έκταση. Εμείς μένουμε στον δεύτερο όροφο” αναφέρει άλλη ένοικος της πολυκατοικίας.

Η έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής είναι βέβαιο απέτρεψε τα χειρότερα, μπράβο στους πυροσβέστες βάρδιας που έσωσαν ανθρώπινες ζωές και σταμάτησαν μια εν δυνάμει τραγωδία σήμερα.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz