Connect with us

EDITOR

Κόρινθος: Μύρισε καλοκαίρι στα Καλάμια!

Published

on

Καλάμια “δαγκωτό” από τους Κορίνθιους σήμερα Δευτέρα του Πάσχα με την παραλία πραγματικά να θυμίζει… Αύγουστο. Οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 36 βαθμούς, οδήγησαν μικρούς και μεγάλους στην θάλασσα μάλιστα…πλήρη εξαρτήσει!

Κουβαδάκια για τους μικρούς, ρακέτες για τους εφήβους, ακόμα και φουσκωτά βγήκαν στην θάλασσα προκειμένου η διασκέδαση να ολοκληρωθεί. Οι περισσότεροι, αφού οι ξαπλώστρες δεν έχουν τοποθετηθεί, έβαλαν την πετσέτα τους στην παραλία και απόλαυσαν τη θάλασσα και τον ήλιο εκμεταλλευόμενοι και την καλή μέρα αλλά και το άνοιγμα της εστίασης.

Φυσικα, τα καφέ της Μεγάλου Αλεξάνδρου, δεν πήραν ανάσα με τον κόσμο να εναλλάσσεται από νωρίς το πρωί.

Τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας, μάσκες, αντισηπτικά και αποστάσεις υποδέχτηκαν στους εξωτερικούς χώρους τους πολίτες που όπως αποδείχτηκε, είχαν επιθυμήσει έναν καφέ σε τραπεζάκι.

Η απουσία μουσικής δεν πτοησε κανένα, κάποιοι βρήκαν τον τρόπο χρησιμοποιώντας τα κινητά τους τηλέφωνα!

Η μέρα σίγουρα αποτελεί βαρόμετρο για την συνέχεια, για ένα καλοκαίρι κατά το οποίο τα Καλάμια θα πρωταγωνιστήσουν.

Σήμερα πρώτη ημέρα επαναφοράς, δεν άνοιξαν όλα τα καταστήματα αφού κάποια βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της ανακαίνισης και της επέκτασης. Το ευοίωνο πάντως είναι πως στο σύνολο των παραλιακών καταστημάτων μόνο δύο δεν θα λειτουργήσουν, φαινόμενο που είχε να παρατηρηθεί πολλά χρόνια. Τα Καλάμια, όπως όλα δείχνουν επανακάμπτουν και οι επιχειρηματίες επενδύουν νοικιάζοντας καταστήματα.

Άλλωστε, μόνο έτσι η Κόρινθος θα γίνει προορισμός!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz