Connect with us

EDITOR

Κόρινθος:Το open mall συμπαρασύρει και την Δημοτική Αγορά!

Published

on

Η είδηση τελικά της χθεσινής παρουσίασης του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Κορίνθου  δεν ήταν αυτό καθ αυτό το mall δεδομένου οτι είναι ένα έργο που έτσι κι αλλιώς θα υλοποιηθεί, αλλά η αξιοποίηση της δημοτικής αγοράς Κορίνθου. Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος στην διάρκεια της εκδήλωσης και όχι κατά την εισήγηση του ανέφερε πως η δημοτική αγορά θα αποτελέσει μέρος του open mall, πως θα αξιοποιηθεί και θα αναπλαστεί, πως θα αποτελέσει κομμάτι του ενιαίου και σύγχρονου κέντρου που ο δήμος και ο εμπορικός σύλλογος θέλουν να δημιουργήσουμε μέσα απο το συγκεκριμένο Project.

«Υπάρχει ένα σημαντικό κομμάτι,  η παλιά δημοτική αγορά, συνειδητά και σκόπιμα δεν την αξιοποιήσαμε ως σήμερα γιατί περιμέναμε την πρόταση της εταιρίας για το Open mall. Θέλουμε να μας δώσει η εταιρία την άποψη της για την καλύτερη αξιοποίηση της αγοράς διότι εντάσσεται στο πεδίο ανάπλασης και ανάπτυξης και δεν μπορεί να είναι ασύμβατη η παρέμβαση που θα γίνει εκεί. Ως δήμος προχωρούμε στην αξιοποίηση της ώστε και εκείνη να προσθέσει στο σύνολο αξία. Η μελέτη είναι σε διαδικασία ανάθεσης. σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις” ανέφερε ο Δήμαρχος βάζοντας ουσιαστικά τέλος σε όλες τις αναφορές, τα σενάρια και την κριτική βεβαίως περί αδιαφορίας του για το συγκεκριμένο εμπορικό τμήμα του κέντρου.

Η αρχιτεκτονική μελέτη ετοιμάζεται και θα παραδοθεί σε ένα μήνα απο σήμερα. Η εταιρία που παρουσίασε το marketing plan του open mall θα καταθέσει την άποψή της για τον τρόπο που μπορεί και πρέπει να ενταχθεί η δημοτική αγορά στο συνολικό έργο και κατοπιν το έργο θα αναπτυχθεί παράλληλα με το έργο του open mall.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που δόθηκε μιλάμε για 12 έως 18 μήνες. Το αποτέλεσμα; Ένα σύγχρονο και ενιαίο και ανταγωνιστικό εμπορικό κέντρο που τόσο πολύ έχει ανάγκη η Κόρινθος!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz