Connect with us

EDITOR

Β.Γεώργαρης: Αλλάζουμε το κέντρο της πόλης μας!

Published

on

Χρειάστηκαν 10 χρόνια και πολλή δουλειά για να φτάσει ο εμπορικός σύλλογος της Κορίνθου στην ημέρα υλοποίησης του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Κορίνθου. “Είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα ανάπλασης στην ιστορία της πόλης μας το ανοιχτό κέντρο εμπορίου , το διεκδικήσαμε σαν σύλλογος και τα καταφέραμε. Είναι σπουδαία μέρα σήμερα , αλλάζουμε το εμπορικό κέντρο της πόλης” δηλώνει ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Κορίνθου Βασίλης Γεώργαρης.

 

Η ιδέα “γεννήθηκε πριν απο 10 χρόνια. Αγκαλιάστηκε απο το Επιμελητήριο Κορινθίας, η αίτηση κατατέθηκε αλλά η Κόρινθος δεν εντάχθηκε αφού το “εισιτήριο” πήραν τότε οι πέντε πρώτες σε πληθυσμό πόλεις της χώρας.  “Πριν από 10 χρόνια ανακοινώθηκε σαν ιδέα, το 2013 καταθέσαμε με τον κ.Νανόπουλο ως πρόεδρο του Επιμελητήριου την αίτηση για ένταξη όμως τότε πέρασαν με πληθυσμιακά κριτήρια οι μεγάλες πόλεις μόνο. Δεν το εγκαταλείψαμε ως project και μέσα από μεγάλη και έντονη προσπάθεια ενταχθήκαμε για να είμαστε εδώ σήμερα να γράψουμε ιστορία για τον τόπο που γεννηθήκαμε, για το κέντρο που αγαπάμε και πονάμε και θέλουμε το καλύτερο. Τα εμπόδια είναι μεγάλα για την επιχειρηματικότητα όμως είμαστε εδώ για να παλέψουμε.”

Χθες Τετάρτη παρουσιάστηκε στο θεατράκι του Δημαρχείου το Marketing plan του open mall Κορίνθου. Οι εργασίες σε πεζοδρόμους και καταστήματα θα ξεκινήσουν σε απόλυτη συνεννόηση με τον εμπορικό σύλλογο και τους εμπόρους ώστε η όχληση να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη.

Οι έμποροι της πόλης με την παρουσία τους στην εκδήλωση έδειξαν πως επιθυμούν την αλλαγή, την αναβάθμιση και ανάπλαση του κέντρου της πόλης, αναλόγως έπραξε και το επιμελητήριο με τον Πρόεδρο Τάκη Λουζιώτη και τον κ.Σωτήρη Κοροβήλο. 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz