Connect with us

EDITOR

Κορινθία τη σήμερον

Published

on

Καλή μας εβδομάδα και καλή μας χρονιά απανταχού!

 

Με…πίεση φαίνεται πως μπήκε εκεί στη Σικυώνα το 2022. Με το καλημέρα σας, διαγραφή στελέχους από το συνδυασμό Παπαγεωργίου διότι απροκάλυπτα συνεργαζόταν με την δημοτική αρχή. Αχ βρε απλή αναλογική!

 

Δεν θέλω θέση και μισθούς, θέλω να προσφέρω επανέλαβε ο Χρήστος Κορδώσης αποκαλύπτοντας πως έχουν γίνει συζητήσεις αλλά όχι έτσι όπως θα έπρεπε. Δηλαδή, τι κριτήρια βάζει ο δημοτικός σύμβουλος που ο δήμαρχος δεν δέχεται; Καλή η γενική αναφορά αλλά κάποια στιγμή να γίνουμε και συγκεκριμένοι

 

Κατάληψη Αγιοθοδωριτών στο Δημοτικό συμβούλιο στο Λουτράκι! Όλο το νέο προεδρείο από τον Άγιο Θόδωρα! Καλορίζικοι και σιδεροκέφαλοι…

 

10 οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου από χθες μετά και την ανεξαρτητοποίηση Κορδώση. Το 1/3 του σώματος! Και ενώ απομένουν 2χρόνια θητείας ακόμα!

 

Στη Βουλή η φωτιά στη λίμνη της Στυμφαλίας την παραμονή των Θεοφανείων. Μην φανταστείτε από Κορίνθιους Βουλευτές…

 

Αβρότητες μαθαίνω χθες μεταξύ Μπίτζιου και Κορδώση. Ο Κορδώσης εξελέγη στην Οικονομική επιτροπή μετά από ένα χρόνο απουσίας και λόγω της αύξησης των ανεξαρτήτων, ο Μπίτζιος δεν εξελέγη αν και ήταν υποψήφιος. Όσο να πεις, λίγη καζούρα κατεγράφη!

 

Θα σας λείψουν οι selfie και οι φωτογραφίες του Τάσου σας το λέω! Τον φάγατε τον Αντιπεριφερειάρχη και…πάει το χαρτοφυλάκιο! Αναλαμβάνει η Κόρκα με απόφαση Νίκα! Ο Τάσος θα είναι θεματικός για υγεία και πρόνοια! Δεν βλέπω να κάμπτεται πάντως…

 

Θα παραιτείτο ή δεν θα παραιτείτο ο Κυριαζής; Και αν ναι τελικά γιατί δεν παραιτήθηκε και επανεκλέγη; Τα ερωτήματα στους ανησυχούντες παραμένουν και δεν θα έπρεπε, ειδικά για όσους είναι γνώστες της πολιτικής! Πάντως πουθενά δεν γράφτηκε περί πανηγυρικής εκλογής. Το τι καταλαβαίνει κανείς από το τι διαβάζει είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα.

 

Τόση η χαρά μερικών για την κίνηση Παπαδημητρίου που έγραψαν ότι παραιτήθηκε και από δημοτικός σύμβουλος. Και πως θα κάνει (αν κάνει) αντιπολίτευση στο Νανόπουλο; Διότι από τα συμβούλια ολίγον άφαντος ήταν!

 

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz