Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Κορινθία τη σήμερον!

Published

on

Το Αγγελόκαστρο βγάζει δήμαρχο; Δεν εξηγείται η «επιδρομή» των αιρετών στο δημοτικό διαμέρισμα για τον Αλωνάρη. Φωτογραφίες, αναρτήσεις, συγχαρητήρια! Τόσα είχαν να δουν οι Αγγελοκαστρίτες από…τις προηγούμενες εκλογές. Αλήθεια οι σύμβουλοι και επικεφαλής που πήγαν δεν μας είπαν, πότε είχαν πάει τελευταία φορά;

 

Νεύρα μαθαίνω έχουν οι περιφερειακοί σύμβουλοι και αντιπεριφερειάρχες. Η ανακοίνωση των 12 εκ ευρώ στο δήμο Κορινθίων για το παραλιακό μέτωπο της Ποσειδωνίας καθόλου δεν άρεσε. Διότι αναγνώστη μου, η Περιφέρεια πήρε 5 εκ κι αυτά με το ζόρι! Κόψε από δω κόψε από κει εξασφάλισαν το κονδύλι για να «χρυσώσουν» λιγάκι το χάπι αλλά τελικά…μηδέν αποτέλεσμα! Ούτε και ο Γκιολής που πατάει like αβέρτα δεν αντέδρασε. Ούτε Like, ούτε συγχαρητήρια, ούτε τίποτα! Άσε που, επίσης μαθαίνω, κάποιοι περιφερειακοί έκοψαν και την καλημέρα σε κάποια στελέχη στην Κολιάτσου γιατί συνέβαλαν στην επιτυχία. Βρε τι λέτε!

 

Εγώ θα έλεγα πάντως από Ιούλιο έως Σεπτέμβρη να μην γίνονται συμβούλια. Ειδικά αν είμαστε σε προεκλογικό χρόνο. Έχουν άλλες υποχρεώσεις οι αιρετοί. Μαζεύουν ψήφους. Κάνουν αγώνα! Και οι εκδηλώσεις που πρέπει να παραστούν ατελείωτες. Γιορτές, πανηγύρια, γάμοι, κηδείες. Απ όλα! Άστα να πάνε τα συμβούλια κ.Νομοθέτα μου!

 

Να περιμένεις στη γωνία για να κάνεις την γκρίνια σου την ίδια ώρα που έχεις χάσει το φως σου σε όσα σημαντικά γίνονται από τους εκλεγμένους στον τόπο σου. Δυστυχώς έτσι γίνεται όταν χάνεις την δημοσιογραφική σου ταυτότητα και αποκτάς μια άλλη. Κρίμα.

 

Στις 19 του μήνα τα εγκαίνια του ανοιχτού θεάτρου Ειρήνη Παππά. Δεν περιγράφεται η χαρά του Δημήτρη Μπίτζιου και δικαίως θα λέγαμε! Το θέατρο είναι όνειρο για τους Χιλιομωδιώτες και ελάχιστη τιμή στην μεγάλη ηθοποιό από την γενέτειρά της.

 

 

Την αντιδημαρχία ζώων ήθελε υποψήφιος του δημάρχου εκ συνοικισμού ο οποίος τελευταία έχει διαχωρίσει τη θέση του και καταφέρεται με μένος κατά του Βασίλη Νανόπουλου. Βέβαια, ξεχνάει ο εν λόγω υποψήφιος πως δεν κατόρθωσε να εκλεγεί και πως τις θέσεις αυτές τις καταλαμβάνουν μόνο οι εκλεγμένοι. Την επόμενη!

 

Που είναι η λίστα; Προ ημερών διαβάσαμε πως στην ανοιχτή πρόσκληση Μεταξά δήλωσε παρών ο Βασίλης Μπαλάφας. Βέβαια, η πρόσκληση απευθυνόταν σε κόμματα συγκεκριμένα, υποψηφίους και επικεφαλής αλλά…καλώς έκανε ο Βασίλης και δήλωσε πρόθυμος. Το ζήτημα είναι πως ουδείς εκ των προσκεκλημένων δεν απάντησε κι αυτό αποτελεί όσο να πεις «πόρτα» στον κ.Μεταξά της Αμφικτιονίας ο οποίος, η αλήθεια είναι, στο κείμενο του τους είχε όλους «στολίσει» κανονικά. Αν περίμενε απάντηση μόνο ο ίδιος ξέρει. Είπε όμως πως υπάρχει λίστα συμμετεχόντων στον διάλογο και εμείς την περιμένουμε. Θέλω να ελπίζω πως δεν θα είναι σαν εκείνη την ανακοίνωση υποψηφίων με την Αμφικτυονία από πέρυσι τον Μάρτιο που ακόμα δεν έχει γίνει.

 

 

Ατυχής η συγκυρία για το Νίκο Σταυρέλη. Την ίδια μέρα που θέτει ζήτημα για τα νεκροταφεία και την ηλεκτρονική καταγραφή των τάφων η δημοτική αρχή ανακοινώνει το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης σε επίπεδο δήμων προϋπολογισμού 12 εκ ευρώ.

 

 

Στο σχήμα που αναλαμβάνει τον ΠΑΣ Κόρινθος μετέχει ο Γιώργος Πιέτρης. Μια ακόμα ασχολία για τον επιχειρηματία που τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργήσει ερωτηματικά με την στάση του στα δημοτικά συμβούλια και με τις φήμες, που δεν διαψεύδει, πως παραιτείται από την προεδρία του λιμενικού ταμείου. Αγαπητέ σύμβουλε δεν χωράνε δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Και το λιμενικό ταμείο χρειάζεται άνθρωπο που να ασχολείται συνεχώς. Να γνωρίζει και να θέλει να παράξει έργο. Και πλησιάζουμε στα δυο έτη προεδρίας σου.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz