Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Κορινθία τη…σήμερον!

Published

on

Κάποιοι θέλουν να ξεκινήσουν «πόλεμο» μεταξύ Βόχας και Κορίνθου για το νερό. Η συγκυρία είναι ιδιαίτερα «ύποπτη» αφού το πρόβλημα της λειψυδρίας δεν είναι φετινό. Κάποιοι έχουν βγει μπροστά και «εκπροσωπούν» τους αγρότες σε αυτήν την πολεμική με το ερώτημα να είναι ένα. Τι έχουν να κερδίσουν από αυτήν την πολεμική μεταξύ των δυο δήμων;

 

Έφτασαν από την εταιρία προστασίας της φύσης οι γαλάζιες σημαίες για τις 4 ακτές της Κορίνθου και σε λίγες ώρες θα ανεμίζουν στους ιστούς. Όσοι δεν γνωρίζετε ενημερωθείτε πως οι προϋποθέσεις δεν είναι ίδιες για τις παραλίες που έχουν χαρακτηριστεί από το νόμο ως «πολυσύχναστες» και για εκείνες που θεωρούνται «μη πολυσύχναστες». Στην Ποσειδωνία λόγου χάρη δεν προβλέπεται ναυαγοσώστης.

 

Εθνικές εκλογές στις 2 Οκτωβρίου; Αν το σενάριο ισχύει τότε πολλά πράγματα θα ξεκαθαριστούν στην αυτοδιοίκηση. Θα δούμε ποιοι θα εκλεγούν στα βουλευτικά ψηφοδέλτια και ποιοι…περισσεύουν ώστε να πάρουν πορεία προς την αυτοδιοίκηση. Γι αυτό μάλλον βλέπουμε και ένα μούδιασμα στους άρχοντες.

Καμία θέση δεν έχει πάρει μέχρι σήμερα δημόσια ο Αννίβας Παπακυριάκος για το θέμα του νερού με τον ΑΟΣΑΚ. Πέφτουν κορμιά δίπλα σου δήμαρχε και εσύ σιωπάς, προφανώς μετα λόγου και γνώσεως! Εν αναμονή και της κινητοποίησης της Παρασκευής βέβαια εκεί όπου μάλλον θα χρειαστεί να τοποθετηθεί.

 

Πλάκα έχει η αντιπαράθεση στο διαδίκτυο για τα χρίσματα, τα πρόσωπα, τις χαιρετούρες και τις φωτογραφίες. Αυτή δε με τον Τατούλη και τον Χρηστίδη χθες που ανέβασε η Ντίνα έβαλε πολλές φωτιές. Τατούλης με στήριξη ΠΑΣΟΚ αφήνει να εννοηθεί η Ντίνα, στα όπλα ο Γιώργος Πουλοκέφαλος, πάλαι ποτέ πρόεδρος του Τατούλη στο περιφερειακό, δηλώνει δημόσια πως το ΠΑΣΟΚ έχει…άλλον υποψήφιο. Αλήθεια, ποιόν; Γιατί διαδικασίες δεν έχουν γίνει!

Αναβαθμίστηκε η επικοινωνία του αντιδημάρχου Μπίζτιου. Έφτιαξε σελίδα ο Αντιδήμαρχος, ενημερώνει τους πολίτες και ο λόγος είναι στρωτός και συνεργάσιμος. Πάνε τα βιντεάκια, πάνε τα ξεσπάσματα. Κάποιος τον συμβούλεψε τον αντιδήμαρχο είναι βέβαιο.

 

Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο Δήμαρχος Κορινθίων. Υγιής και ακμαίος. Εθεάθη παρκαρισμένο το αυτοκίνητό του κάτω από το δημαρχείο και όπως καταλαβαίνετε είναι «σημάδι». Καλό κουράγιο δήμαρχε.

 

«Οι φίλοι μας οι Αθηναίοι έρχονται ξεσαβουρώνουν και φεύγουν και εμείς τσακωνόμαστε με τον Μπίτζιο που δεν τα μαζεύει», είπε ο πρόεδρος του Λεχαίου σε ραδιοφωνική εκπομπή το πρωί αναφερόμενος στα ογκώδη και στην χαοτική κατάσταση που επικρατεί. Υπομονή παιδιά έρχεται η σύμβαση με τον ιδιώτη και το πρόβλημα θα λυθεί.

 

Κόπτονται και ορισμένοι για την μαρίνα στο Ναύπλιο. Θα την κάνει λέει ιδιώτης εκεί και μπράβο στο δήμο αλλά εμείς εδώ καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια. Οι ίδιοι είναι που μόλις ακούνε ιδιώτη βγάζουν σπυράκια! Δήμαρχε προχώρα με τους ιδιώτες γιατί με του δημοσίου άκρη δεν βγαίνει. Τρία χρόνια παλεύεις να βρεις λύση στα γρανάζια του δημοσίου αλλά το σύστημα δεν αλλάζει εύκολα.

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz