Connect with us

Επικαιρότητα

Κορινθία τη…σήμερον!

Published

on

Πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση Νανόπουλου – Γεώργαρη. Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος βρέθηκαν και οι δυο στον Απόστολο Παύλο για τις θρησκευτικές εκδηλώσεις.

 

Σε θρησκευτικές εκδηλώσεις συναντήθηκε ο Δήμαρχος και με τον Βουλευτή Κόλλια. Στο Σοφικό. Άριστες οι σχέσεις και ξεκάθαρες οι διαθέσεις.

 

Είχα πει για οικιστική πολεοδόμηση παραδέχεται ο Αλέξανδρος Πνευματικός αλλά ήταν τέχνασμα, δεν ήταν αληθινή η δήλωση. Και όμως το έγραψε δημοσίως! Τι άλλα άραγε έχουν ειπωθεί χωρίς να είναι αληθή;

 

Ανοίγει και επίσημα αύριο το Info kiosk στην Αρχαία Κόρινθο. Μια ακόμα δομή τουριστικής προβολής και εξυπηρέτησης.

 

Στο Μαξίμου σήμερα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό. Κάλπες πλησιάζουν και προφανώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να γνωρίζει εάν θα χρειαστεί να βάλει στο πρόγραμμα του σειρά επισκέψεων στην Κορινθία!

 

Γκρίνια από τα ΜΜΕ για την επίσκεψη Πλεύρη στο νοσοκομείο. «Μαύρο στην ενημέρωση» διάβασα απ όσους δεν έδωσαν το παρόν όμως… αρκετά ΜΜΕ κάλυψαν την επίσκεψη και έκαναν και ερωτήσεις. Είχαν ενημερωθεί επιλεκτικά;

 

Από Σεπτέμβρη η λειτουργία του ΣΜΑ στο Σπαθοβούνι ανακοίνωσε η περιφέρεια. Το χρονοδιάγραμμα μιλούσε για τις 15 Ιουνίου ωστόσο αυτή η ημερομηνία απωλέσθη. Τουλάχιστον ας είναι το Σεπτέμβριο!

 

Αυτοψία έκανε η κ.Αθηνά Κόρκα στα αντιπλημμυρικά των Αθικίων. Δυστυχώς το ενημερωτικό δελτίο δεν αναφέρεται στην εξέλιξη των εργασιών, γίνεται αναφορά μόνο στον προυπολογισμό, στο γεγονός της αυτοψίας και στο κλιμάκιο που συνόδευε την κ.Αντιπεριφερειάρχη.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz