Connect with us

EDITOR

Κορινθία τη σήμερον

Published

on

 

Με το ντουφέκι μαθαίνω περίμεναν ορισμένοι τα προβλήματα στο δήμο Κορινθίων για να κάνουν…αντιπολίτευση και επίθεση. Δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση την πλήρη ανταπόκριση των υπηρεσιών και των αιρετών με αποτέλεσμα σήμερα να ψάχνουν…που έχει ένα κομματάκι πάγο για να μιλήσουν για «παγοδρόμια στην πόλη». Πολιτική και μεμψιμοιρία!

 

Επίσης μαθαίνω πως από τη Αρχαία Κόρινθο και τους εκλεγμένους τοπικούς συμβούλους ΜΟΝΟ η κ.Αναστασία Ρουστέμη σήκωσε το τηλέφωνο και μίλησε με το Δήμαρχο ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα από την κακοκαιρία ή αυτά να αντιμετωπιστούν, όπως το πρόβλημα με τους μετασχηματιστές και ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ! Αποδεικνύεται χρήσιμη για τον τόπο της και χωρίς «αγκυλώσεις». Οι υπόλοιποι…στο αναμμένο τζάκι περίμεναν η ΕΛΠΙΔΑ να περάσει για να φωτογραφηθούν και να μας πουν ότι είναι πολλοί. Κρίμα το αφήγημα!

 

Και τι δεν άκουσε ο Αννίβας από την Στιμάγκα. Το χιόνι προκάλεσε έμφραγμα για ώρες με την κυκλοφορία να είναι δύσκολη ή και αδύνατη

 

Σταματόπουλος – Γκιολής συναγωνίζονται στις φωτογραφίες με τα γκρείντερ. Μόνο που ο δήμαρχος της Σικυώνας έχει και την ανάλογη περιβολή!

 

Χιονιάς με το καλημέρα της έτυχε της Αθηνάς στα καθήκοντα της χωρικής. Να ήταν η «εκδίκηση» του Γκιολή;

 

Μπλόκαρε ο εμπορικός σύλλογος με την «Ελπίδα» μην ξέροντας τι να κάνει. Χθες στις 11 το πρωί ανακοίνωσε τα κλειστά καταστήματα και ενώ από το απόγευμα της Δευτέρας η Κόρινθος είχε γίνει…Τρίκαλα!

 

Θέμα που είχε φέρει ο Πιτσάκης ως Πρόεδρος και είχαν απορρίψει οι τότε αντιπολιτευόμενοι και σημερινοί πρόεδροι και διοικούντες ήρθε στο ΔΣ του Επιμελητηρίου. Άλλη η «οπτική γωνία» τώρα!

 

«Ρίζες» θα βγάλει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρωτόπαππας στην πλατεία. Καθημερινά και για ώρες απολαμβάνει το καφεδάκι του και την κουβέντα στο χώρο της. Φαντάσου και να του άρεσε!

 

Το ενδυματολόγικο του Δημάρχου Κορινθίων σχολίασαν κάποιοι, δεν ήταν λέει αυτή αμφίεση για τα χιόνια. Τελικά τα ρούχα ενόχλησαν ή το αποτέλεσμα ;

 

Σύννεφα πάνω από τη νέα συμφωνία; Φήμη των τελευταίων ημερών λέει πως ο γιατρός την επομένη της φυγής ζήτησε συνάντηση για να επανέλθει. Να ισχύει; Όπου καπνός και φωτιά λένε στον τόπο μας!

Δημαρχείο της Κορινθίας λέει σήμερα λειτούργησε με 5 υπαλλήλους. Δεν προσήλθαν οι υπόλοιποι γιατί…είχε πάγο και ήταν κλειστές οι κεντρικές αρτηρίες! Αθάνατο ελληνικό δημόσιο!

 

Αιρετός του Άσσου – Λεχαίου έκανε χάζι με το αλάτι που είχε πάει ο δήμος λέγοντας πως είναι αχρείαστο αφού χιόνι δεν υπήρξε. Ο ίδιος αιρετός που προφανώς δεν γνωρίζει την λέξη πρόληψη (αλλά θα φώναζε και θα ωρυόταν αν τελικά έπεφτε χιόνι, χρειαζόταν το αλάτι και αλάτι δεν υπήρχε) μετά από λίγη ώρα έγραφε τα συγχαρητήρια του στον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας. Πολιτική!

 

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz