Connect with us

Επικαιρότητα

Κλείνει το μοναδικό εστιατόριο γυμνιστών στο Παρίσι! Ντυθείτε!

Published

on

Ήταν το μοναδικό εστιατόριο γυμνιστών στο Παρίσι και πλέον κλείνει οριστικά την 16η Φεβρουαρίου. Οι ιδρυτές του στον ιστότοπό τους λένε: «Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνουμε το οριστικό κλείσιμο του εστιατορίου O’Naturel». Παρέμεινε ανοικτό για 15 μήνες.

Γράφουν επίσης στην εφημερίδα Le Figaro: «Δίνουμε τη δυνατότητα σε όσους θα ήθελαν να βιώσουν την εμπειρία, όπως επίσης και στους πιστούς οπαδούς μας, να βρουν τον χρόνο να μας επισκεφθούν». Ο Μικέ Σααντά μαζί με τον αδελφό του Στεφάν ίδρυσαν αυτό το O’Naturel.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο ανατολικό Παρίσι. Οι πελάτες του, αφού περάσουν από το βεστιάριο, όπου απαλλάσσονται από τα ρούχα τους και προχωρούν στον κυρίως χώρο του καταστήματος με… αδαμιαία περιβολή. Κατόπιν, οι τολμηροί λάτρεις της γαστρονομίας έχουν τη δυνατότητα να γευτούν πιάτα που παραπέμπουν σε μπιστρό με το μενού να κυμαίνεται μεταξύ 39-49 ευρώ.

Η ανακοίνωση του κλεισίματος του O’Naturel δεν αποτελεί έκπληξη για τον Σεντρίκ Αματό, τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Γυμνιστών του Παρισιού και τακτικό θαμώνα του, λέει: «Είναι πάρα πολύ νωρίς», προκειμένου να ανθίσει το εμπόριο που θα είναι απόλυτα αφιερωμένο στον γυμνισμό!

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz