Connect with us

EDITOR

“Κανένα ανοιχτό ζήτημα στο ΓΠΣ της Κορίνθου ως το τέλος της θητεία μας, δεσμεύτηκε ο Β.Νανόπουλος – “Σύμμαχος” ο Ν.Ταγαράς!

Published

on

Την δημοσίευση σε ΦΕΚ του ΣΧΟΟΑΠ της Τενέας, είδηση που χθες έδωσε στην δημοσιότητα ο Υφυπουργός Νίκος Ταγαράς, ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα και ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος τονίζοντας, όπως είχε κάνει και στην ανάλογη ανακοίνωση της Αγίας Άννας, πως η δημοτική του αρχή κλείνει γρήγορα και αποτελεσματικά εκκρεμότητες ετών σε ένα θέμα που είναι νευραλγικό για την ανάπτυξη του δήμου.

“Η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα διακρίνουν την δημοτική μας αρχή κι αυτό φαίνεται με πράξεις” ανέφερε ο Δήμαρχος καταθέτοντας την δέσμευση του πως μέχρι το τέλος της θητείας του “κανένα ζήτημα στο Γενικό Πολεοδομικό δεν θα είναι ανοιχτό”. Την δέσμευση ακολούθησαν ανακοινώσεις που αφορούν στο Γ.Π.Σ του Άσσου Λεχαίου αλλά και στην Πράξη Εφαρμογής στο “Κεραμμυδάκι”.

“Βρήκαμε πολλές εκκρεμότητες και ελλείψεις. Προχωρήσαμε σε συνεργασία με την Βιώσιμη Πόλη στις απαραίτητες συμπληρωματικές μελέτες, κάναμε τις διορθώσεις που έπρεπε και σήμερα ανακοινώνουμε ευχάριστα νέα. Το ΣΧΟΟΑΠ Τενέας δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ και το Γ.Π.Σ Άσσου – Λεχαίου βρίσκεται στην Αποκεντρωμένη διοίκηση για την τελική υπογραφή” ανέφερε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ.Κωνσταντίνα Κόλλια.

Όσων αφορά την Πράξη Εφαρμογής στο “κεραμμυδάκι”, η ολοκλήρωσή της θα επιτρέψει την υλοποίηση τους έργου που αρχές του χρόνου ανακοίνωσε ο Δήμαρχος, την επέκταση του παραλιακού πεζόδρομου της παραλίας στα Καλάμια έως την περιοχή του Καπαγερίδη. Τα παραπάνω φαίνεται πως θα ολοκληρωθούν αφού στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκε και ο Υπουργός Νίκος Ταγαράς ο οποίος σημείωσε στην δήλωση του πως το Υπουργείο λειτουργεί με ταχύτητα ώστε να ολοκληρώσει τα Γενικά Πολεοδομικά, να βάλει τάξη στο χώρο και να δημιουργήσει το σωστό πεδίο για την ανάπτυξη όποιας δραστηριότητας, οικιστικής ή επιχειρηματικής. Ο Δήμος Κορινθίων λοιπόν, είναι εμφανές, έχει στο πλευρό του  έναν ισχυρότατο “σύμμαχο” !

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz