Connect with us

EDITOR

Κίνηση «στρατηγικής» η αξιοποίηση Σπύρου από το Δήμαρχο Νανόπουλο

Published

on

 

Η διάθεση συνεργασίας είχε διαφανεί από την διοργάνωση του αγώνα ποδηλάτων το καλοκαίρι στα πλαίσια του living streets. Βέβαια, ο Παναγιώτης Σπύρου ουδέποτε είχε φανατικά ταχθεί εναντίον της δημοτικής αρχής τουναντίον υποστήριζε πάντα πως «τις καλές προτάσεις θα τις στηρίζουμε», θεωρία που στο χρόνο που διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος απέδειξε στην πράξη. Από την διαδικασία αυτή αλώβητος δεν βγήκε αφού στοχοποιήθηκε από τον χώρο του τόσο για την στάση του στο θέμα του Μνημείου του Αποστόλου Παύλου όσο και για την θετική ψήφο του στο ζήτημα της αγοράς οικοπέδου για την δημιουργία νέου αθλητικού κέντρου στο συνοικισμό. Μάλιστα κατεγράφη τότε και δημόσια ανακοίνωση – παρέμβαση του κ.Ασημακόπουλου η οποία στηλίτευε τις ενέργειες Σπύρου υπό το πρίσμα του επικεφαλής.

Ο Παναγιώτης Σπύρου έχει παραδώσει τα ηνία στην κυρία Μιχαλίτσα Ξύδη ωστόσο…παραμένει ενεργός ενεργότατος. Σήμερα ο κ.Σπύρου ανακοινώθηκε από το Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο ως επικεφαλής της ομάδας που θα συντονίσει και φέρει εις πέρας το project των ηλεκτροκίνητων ποδηλάτων στην πόλη της Κορίνθου, ένα έργο που ενέταξε ο δήμος στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» και θα υλοποιήσει εκμεταλλευόμενος ποσό χρηματοδότησης ύψους 310 χιλιάδων ευρώ.

Η κίνηση είναι στρατηγικής σημασίας. Ο Δήμαρχος αξιοποιεί ένα στέλεχος μιας δημοτικής παράταξης, έναν επιχειρηματία της πόλης, έναν άνθρωπο που προάγει τις εναλλακτικές μορφές κίνησης. Ο Παναγιώτης Σπύρου αποδέχεται μια θέση ώστε να κατορθώσει να κάνει αυτό που εξ αρχής επιθυμούσε. Να προσφέρει στην πόλη του υποδομές που στερείται, να συμβάλει στην αλλαγή της νοοτροπίας  των πολιτών, να έχει λόγο και συμμετοχή.

Τα οφέλη θα είναι πολλαπλά και δεν περιορίζονται στα οφέλη της υλοποίησης του έργου.

Μένει να δούμε τις επόμενες κινήσεις του Δημάρχου και βεβαίως να καταγράψουμε και…τις αντιδράσεις από αυτήν την συνεργασία που σήμερα, με κάθε επισημότητα – σε μια κοινή συνέντευξη τύπου- ανακοινώθηκε.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz