Connect with us

EDITOR

Θα απαντήσει ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ;

Published

on

Μια πολύ σοβαρή δημόσια καταγγελία έγινε κατά του προέδρου της ΔΕΕΠ, Διοικούσας επιτροπής της ΝΔ στην Κορινθία, χθες, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πολιτικής εκδήλωσης στο δημοτικό θέατρο με ομιλητή τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Η καταγγελία έρχεται από τον υποψήφιο για την προεδρεία της ΔΕΕΠ Μιχάλη Παρασκευά ο οποίος, η αλήθεια είναι, δεν συνηθίζει να μασά τα λόγια του και να κρατά τους «τύπους», κοινώς να μην λέγει δημοσίως όσα οι πολλοί ψιθυρίζουν στα πηγαδάκια.

Ο κ.Παρασκευάς λοιπόν χαρακτηρίζει τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Κορινθίας Δημήτρη Σουφρίλα ως «Πολιτική Μήδεια» που τρώει τα παιδιά της εξηγώντας πως εννοεί την απουσία ουσιαστικής στήριξης στην πρώτη εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ και στο ΔΣ της, εκδήλωση που όπως χθες γράψαμε, επεδίωξε τελευταία στιγμή η διοικούσα να οικειοποιηθεί.

Γράφει ο Μ.Παρασκευάς:

Η λέξη αιγίδα χρησιμοποιείται σήμερα κυρίως στην έκφραση υπό την αιγίδα και σημαίνει με την επίσημη υποστήριξη (ηθική ή υλική), υπό την προστασία, φροντίδα κάποιου.
Όταν αποφασίζεις να πάρεις υπό την αιγίδα σου μια εκδήλωση, οφείλεις να είσαι μάνα και πατέρας και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά ώστε να βοηθήσεις τους υφιστάμενους σου.
Εχθές ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κορινθίας ως άλλη Μήδεια προσπάθησε να αφανίσει τα παιδιά του.
Προεκλογικά στα καφενεία οι υπεύθυνοι του χθεσινού με μέμφονται για τους γνωστούς λόγους που όλοι γνωρίζετε. Εχθές τελικά αποδείχθηκε δυστυχώς περίτρανα ότι η λογική καφενείου περνά και στον τρόπο διοίκησης.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια λοιπόν σε όλα τα μέλη της Δημτε και για την φιλότιμη προσπάθεια και για την ανάληψη των οικονομικών υποχρεώσεων που απορρέουν από μια τέτοια συγκέντρωση. Είστε άνθρωποι με αξιοπρέπεια, εξαιρετικές ικανότητες και πολιτική λάμψη που ΚΑΝΕΊΣ δεν μπορεί να επισκιάσει.
Τους υπευθύνους τους παραδίδω στην χλεύη των Νέο Δημοκρατών.
Η απάντηση του προέδρου της ΔΕΕΠ και του Δ.Σ θα έλεγε κανείς πως είναι επιβεβλημένη!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz