Connect with us

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Η Φιλαρμονική Λουτρακίου μάγεψε το κοινό με τη γενική δοκιμή της για τη λιτανεία της Μεγάλης Παρασκευής

Published

on

Χθες το βράδυ (Μ. Τετάρτη 01/05), η Φιλαρμονική Λουτρακίου μάγεψε το κοινό με τη γενική δοκιμή της για τη λιτανεία της Μεγάλης Παρασκευής, που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου.

Σε κλίμα κατάνυξης και στο πνεύμα των ημερών, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα πένθιμα εμβατήρια που θα παιχτούν την Μεγάλη Παρασκευή, ενώ παράλληλα παρακολούθησαν τις ετοιμασίες του μουσικού σώματος για την περιφορά του Επιταφίου.

Η Φιλαρμονική του δήμου, βρέθηκε υπό την άψογη διεύθυνση του έμπειρου μαέστρου Πελοπίδα Μαυρόπουλου, ο οποίος κατάφερε να αποδώσει με συγκινητικό τρόπο τα Θεία Πάθη.

Ο γνωστός αφηγητής & παρουσιαστής κλασικού θεάτρου και καλλιτεχνικού αθλητισμού Αλέξης Κωστάλας απήγγειλε κείμενα που επιμελήθηκε ο κ. Νικόλαος Γεωργίου σχετικά με τα Θεία Πάθη.

Η Φιλαρμονική Λουτρακίου και το Opus Femina μάγεψαν με το “Τετέλεσται”

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας κ. Θεώνη Μαυροματίδουτου και η Πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας κ. Χρυσούλα Παππά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φιλαρμονική Λουτρακίου πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια τη γενική δοκιμή της για τη λιτανεία της Μεγάλης Παρασκευής, υπό μορφή συναυλίας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η πρωτοβουλία αυτή έχει αγκαλιαστεί θερμά από τους κατοίκους του Λουτρακίου, οι οποίοι κάθε χρόνο γεμίζουν το Πνευματικό Κέντρο για να απολαύσουν την ξεχωριστή αυτή μουσική εμπειρία.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz