Connect with us

Κόσμος

Η Τζούλια Ρόμπερτς, 54 ετών … φυσική

Published

on

«Γερνάω με αξιοπρέπεια, χιούμορ και γαλήνη. Δεν καταφεύγω σε λίφτινγκ προσώπου ή μπότοξ και ξέρω ότι με τα πρότυπα του Χόλιγουντ διακινδυνεύω την καριέρα μου. Αν δεν θέλουν να μου δώσουν έναν ρόλο επειδή φαίνομαι ηλικιωμένη, αυτό θα σημαίνει ότι εγώ παράγω το έργο μόνη μου και επιλέγω αυτό που θέλω. Το σημαντικό είναι να μην παίρνεις αυτό το επάγγελμα πολύ σοβαρά.
Γνωρίζω πολλές μητέρες που παλεύουν να τα καταφέρουν μέχρι το τέλος του μήνα: αυτά είναι τα σοβαρά προβλήματα, αυτές είναι οι γυναίκες που θαυμάζω, που είναι όμορφες και καλές ακόμη και όταν όλα είναι δύσκολα.
Ειλικρινά, έχω άλλους φόβους. Φόβος για τα παιδιά μου, ότι δεν μπορώ να τα προστατέψω από οποιονδήποτε θέλει να τα εκμεταλλευτεί. Για μένα είναι πιο σημαντικό να νιώθω καλά και να κάνω την οικογένειά μου να ζει καλά. Είμαι τυχερή και εκτιμώ όλα όσα έχω. Ευχαριστώ τον άντρα μου και τα παιδιά μου κάθε μέρα.
Για το λόγο αυτό, για μένα οι πιο σημαντικές στιγμές της ημέρας δεν είναι ποτέ αυτές που περνάω στο γύρισμα, αλλά αυτές στις οποίες έχω πρωινό μαζί τους γιατί μιλάμε για τα πάντα. Είναι μια μαγική στιγμή ».
Η Τζούλια Ρόμπερτς, 54 ετών … φυσική!
dinfo.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz