Connect with us

EDITOR

Η συγκινητική κίνηση του Πανκαμαριακού μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Κορινθίας

Published

on

Ιστορία έγραψε η ομάδα του Πανκαμαριακού στο θεσμό του Κυπέλλου Κορινθίας κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία της το βαρύ τρόπαιο! Η επιτυχία λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερη αξία αφού η ομάδα επικράτησε του Πέλοπα, της ομάδας που έχει καατκτήσει το κύπελλο 11 φορές! Ο Αγώνας πραγματοποιήθηκε στο στάδιο της Κορίνθου και έληξε με σκορ 0-2 υπέρ της ομάδας της Δυτικής Κορινθίας. Τη νίκη έδωσαν σκοράροντας οι Λέπουρι και Τρέκο.

Τους πανηγυρισμούς  στην απονομή του τροπαίου ακολούθησε μια άκρως συγκινητική κίνηση, η ομάδα πήγε το Κύπελλο, αποδίδοντας φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης, στο Κοιμητήριο, εκεί οπου αναπαύεται ένας απο τους ανθρώπους του Πανκαμαριακού, ο “Αρχηγός!”

Περήφανος ο Δήμαρχος Τσιώτος

Με ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος δήλωσε περήφανος για την ομάδα, φυσικά δίνοντας το παρόν στον τελικό!

Στην πρώτη συμμετοχή της σε τελικό η ομάδα μας επικράτησε δίκαια 2-0 του 11 φορές κυπελλούχου Πέλοπα Κιάτου και μας έκανε υπερήφανους.
Το πάθος, η αποφασιστικότητα, η ομαδικότητα και η σκληρή προσπάθεια αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά η συνταγή για την επιτυχία.
Το κύπελλο παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Δήμο μας. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz