Connect with us

Ελλάδα

«Σιγά που σκοτώσαμε το γατί»: Ύβρεις από τον άντρα που κλώτσησε τη γάτα στην Αιδηψώ

Published

on

Με ύβρεις επιχειρεί να δικαιολογήσει την πράξη του ο άνδρας που σε βίντεο στα social media φαίνεται να κακοποιεί μία γάτα κλωστώντας την και ρίχνοντάς την στη θάλασσα σε παραλία της Αιδηψού.

«Ένα ουζάκι παραπάνω, χα, χου χου, κάναμε μια μαλ***. Στην ουσία δεν κλωτσήσαμε, σπρώξαμε το γατί και έπεσε κάτω στο χαλίκι, στην παραλία», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του.
Αναλυτικά όσα γράφει στην ανάρτησή του:

«Το 90% από αυτούς που μου έχουν στείλει και βρίζουν δεν έχουν καν σκύλο και γάτα στο σπίτι τους. Ας πάνε να πάρουνε και μετά να βγούνε να μιλήσουνε για αδέσποτα και κακομεταχείριση. Δεν ανέβασα τα σκυλιά και τα γατιά μου για να σας δείξω ότι είμαι άγιος και το καλύτερο παιδί που υπάρχει», αναφέρει και συνεχίζει:

«Μην το πάμε εκεί πέρα, για να εμπέδωσει ότι δεν είμαι ό,τι να ‘ναι και κανένα μαλ******ο που βγαίνει στον δρόμο και κοπανά σκυλιά και γατιά. Σας ξαναείπα μια μ****** ήταν, ζήτησα συγγνώμη προσωπικά. Βία δεν είναι μόνο αυτό που πράξαμε στο βίντεο. Βία είναι αυτό που κάνετε εσείς σε μένα. Το αν θα πρέπει να μου μιλήσετε έτσι, αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο (…). Το αν θέλετε να μάθω για αυτή την πράξη να μάθω και να πάθω, να πάτε στο δικαστήριο (…). Να φάω την ποινή μου, όπως λέτε και εσείς».

«Για να λήξει εδώ το θέμα, να μην υπάρχει συνέχεια από εμένα (…) ένα συγγνώμη για αυτό που έγινε χθες. Ναι, δεν είναι σωστό, δεν είναι ωραίο, ούτε κάτι που έπρεπε να γίνει. Ναι είχαμε πιει πέντε μπύρες παραπάνω, ένα ουζάκι παραπάνω, χα, χου χου, κάναμε μια μαλ***. Στην ουσία δεν κλωτσήσαμε, σπρώξαμε το γατί και έπεσε κάτω στο χαλίκι, στην παραλία».

Στις εικόνες που αναδημοσίευσε η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου από story του ίδιου μάλιστα του δράστη, φαίνεται μια παρέα να είναι σε ταβέρνα όταν πλησίασαν το τραπέζι δύο πεινασμένες γάτες.

Ένας άνδρας με τατουάζ στο πόδι του σηκώνεται, δελεάζει το άτυχο ζώο με ένα ψάρι και στη συνέχεια το κλωτσάει μέσα στη θάλασσα.

Μάλιστα, ακούγονται και γέλια από την παρέα, ενώ προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στο άλλο ζωάκι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stamatina Stamatakou (@stamatina_ss)

Τον εντοπισμό των δραστών ζήτησε ο Θεοδωρικάκος

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος επικοινώνησε με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επικοινώνησε με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και του κατέστησε σαφές ότι πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να εντοπιστούν, να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη όλοι οι πρωταγωνιστές του αισχρού βίντεο.

Με το θέμα ασχολείται η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, η οποία προσπαθεί να εντοπίσει τον λογαριασμό από τον οποίο ανέβηκε το συγκεκριμένο βίντεο και φυσικά τους άνδρες που απεικονίζονται να κλωτσάνε και να πετάνε στη θάλασσα το γατάκι.

Με βάση το νέο νόμο, ο βασανισμός και η θανάτωση ζώου επισείει μέχρι και 10 χρόνια κάθειρξή.

Πηγή:cnn.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz