Connect with us

EDITOR

Η πρόεδρος της ΑΣΠ Νεκταρία Καρατζή, “Τύπος και Υπογραμμός” (video)

Published

on

Ανέλαβε τα ηνία της ομάδας στις τελευταίες εκλογικές διαδικασίες όμως η πορεία της στην ΑΣΠ, στην ομάδα της καρδιά της όπως η ίδια λέει, πηγαίνει πολλά χρόνια πριν όταν η κόρη της Κωνσταντίνα άρχισε να μαθαίνει βόλευ στις ακαδημίες της ομάδας. Τότε ήταν “η μαμά της Κωνσταντίνας”. Έπειτα έγινε η σύζυγος του Προέδρου της ΑΣΠ Γιώργου Αλατζάκη και σήμερα, η Νεκταρία Καρατζή είναι η Πρόεδρος της ομάδας, η γυναίκα που αφιερώνει στα κορίτσια της το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της, τα μικρά και μεγάλα κορίτσια της αφού η ΑΣΠ μετρά 130 παιδάκια στις ακαδημίες, είναι η γυναίκα που έχει αναλάβει σε μια δύσκολη χρονιά, αγωνιστικά και οικονομικά να βγάλει ασπροπρόσωπη, την ομάδα, την πόλη, τον ίδιο της τον εαυτό!

Καλεσμένη της Χριστίνας Τσιορωτά στην εκπομπή “Τύπος και Υπογραμμός” της Τετάρτης η Νεκταρία Καρατζή “εξομολογήθηκε”! Άνοιξε την ψυχή της και μοιράστηκε μαζί μας κάποια απ όσα συμβαίνουν στα αποδυτήρια, πρίν ή μετά τους αγώνες, μια νίκη ή μια ήττα αλλά και γεγονότα που έχει στην καρδιά της και την έχουν σημαδέψει.

Από την συζήτηση δεν έλειψαν οι αναφορές για την μεγαλύτερη στήριξη που χρειάζονται τα σωματεία όπως είναι η ΑΣΠ ώστε να κατορθώνουν να λειτουργούν, να αναπτύσσονται και να δημιουργούν προυποθέσεις για αθλητικό τουρισμό στην πόλη, αλλά και για τις υποδομές που τόσο ανάγκη έχει η Κόρινθος.

Πρόεδρε ευχαριστούμε για την παρουσία σου!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz