Επικαιρότητα
Η μαρινάδα για κρέας που κάνει θαύματα σε μισή ώρα
Αυτό που επιδιώκουν οι μαρινάδες είναι να πετύχουν τα αποτελέσματα του σιτέματος του κρέατος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, χαρίζοντας επιπρόσθετα γεύσεις και αρώματα.
Μόνο που συνήθως χρειάζονται αρκετές ώρες στο ψυγείο.
Τι μπορείς λοιπόν να κάνεις αν έχεις μόνο μισή ώρα ως το ψήσιμο; Σύμφωνα με το BBC, πιάνεις το κόκκινο κρασί.
Το κόκκινο κρασί διαπερνά τις ίνες του κρέατος, διασπώντας τες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Και ταυτόχρονα προσδίδει στο κρέας κι ένα βαθύ χρώμα.
Ως όξινο συστατικό, επεμβαίνει στους ιστούς και τους χαλαρώνει, διασπώντας τις πρωτεΐνες.
Το BBC προτείνει για αυτή τη γρήγορη μαρινάδα κόκκινο κρασί και ξύσμα λεμονιού, δύο όξινα υλικά δηλαδή (πλάι στο ελαιόλαδο και τα μυρωδικά της επιλογής μας) για καλύτερα αποτελέσματα στο μαλάκωμα.
Πηγή:madata.gr
-
Αθλητισμός20 ώρες ago
Η Ολυμπιακή φλόγα άναψε στην Κόρινθο: Μία γιορτή γεμάτη ιστορία και ιδανικά
-
Μουσική22 ώρες ago
Eurovision: Αυτή είναι η σκηνή του φετινού διαγωνισμού
-
Ελλάδα6 ώρες ago
Ιάσονας Λαλαούνης: Ένοχος ο αστυνομικός αλλά στα “μαλακά”
-
ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ7 ώρες ago
Ψυχογιός: “Γαζώνουν” τα Γεράνεια Όρη με ανεμογεννήτριες
-
Άρθρα4 ώρες ago
Γιώργος Πούρος: “Ύποπτες συναλλαγές με τον εργολάβο που πήρε τη σύμβαση πεζοδρομίων”
-
Ελλάδα10 ώρες ago
Τελευταίο κουδούνι σήμερα στα σχολεία – Τι περιμένουν μαθητές και εκπαιδευτικοί μετά το Πάσχα
-
Ελλάδα10 ώρες ago
Εορτολόγιο 26 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
-
ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ7 ώρες ago
Συνέλευση αλληλεγγύης για πρόσφυγες στην Κόρινθο: Οι απεργοί πείνας αυξάνονται