Connect with us

EDITOR

Η Αθηνά Κόρκα νέα Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας – Τι γίνεται με τον Τάσο Γκιολή

Published

on

Χειρουργικές κινήσεις από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα ώστε να διατηρήσει την ισχύ του και βεβαίως να κατευνάσει τις όποιες γκρίνιες και ενστάσεις είχαν καταγραφεί , έντονα μάλιστα, τελευταία. Ο Περιφερειάρχης προχώρησε σε αλλαγές που ωστόσο δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σαρωτικές αφού απλά μιλάμε για κινήσεις τακτικής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Κορινθία. Η φημολογία ήθελε από την προηγούμενη κιόλας χρονιά τον Τάσο Γκιολή να μένει εκτός των σχεδίων του Παναγιώτη Νίκα. Εν μέρει έρχεται η επιβεβαίωση αφού ο Τάσος Γκιολής χάνει το χαρτοφυλάκιο του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη το οποίο και αναλαμβάνει πλέον η μέχρι πρότινος θεματική σε θέματα παιδείας και πολιτισμού Αθηνά Κόρκα.

Ο Τάσος Γκιολής όμως δεν μένει εκτός. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της περιφέρειας αναλαμβάνει χρέη θεματικού αντιπεριφερειάρχη σε θέματα Κοινωνικής αλληλεγγύης και πρόνοιας, άλλωστε είναι γιατρός δεν θα πρέπει να το παραβλέπει κανείς.

Τον δε απελθών Πρόεδρο του Περιφερειακού συμβουλίου Μανώλη Σκαντζό τον οποίον αντικατέστησε όπως είδαμε σε προηγούμενο δημοσίευμαμα με τον Γιάννη Μαλτέζο, τον τοποθετεί στην Αντιπεριφέρεια Αρκαδίας ως χωρικό αντιπεριφερειάρχη!

Αναλυτικά οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες είναι:

Μεσσηνίας: Βασίλης Καπέλιος

Αρκαδίας: Μανώλης Σκαντζός

Λακωνίας: Νίκων Τζινιέρης

Κορινθίας: Αθηνά Κόρκα

Αργολίδας: Δημήτρης Σχοινοχωρίτης

 

Όσων αφορά τον Χάρη Βυτινιώτη, ένα στέλεχος το οποίο στο παρελθόν έχει εκφράσει την πικρία του για την μη αξιοποίησή του ως χωρικό αντιπεριφερειάρχη, διατηρεί το χαρτυοφυλάκιο και στην τρέχουσα περίοδο του θεματικού των έργων και των υποδομών.

Αναλυτικά οι Θεματικοί αντιπεριφερειάρχες  που ορίστηκαν είναι:

Θεόδωρος Βερούτης, Υποδομών και Μεταφορών

Αννα Καλογεροπούλου, Τουρισμού και Πολιτισμού

Ανδρέας Τσουκαλάς, Περιβάλλοντος

Στάθης Αναστασόπουλος, Πρωτογενούς Τομέα

Χάρης Βυτινιώτης, Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Αγγελος Χρονάς, Υγείας

Τάσος Γκιολής, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης

Χρήστος Λαμπρόπουλος, Διοικητικού, Οικονομικού, Εκπαιδευτικών, Οργανωτικών Θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης Μεγαλόπολης / αναπληρωτής περιφερειάρχη για το 2022. Ο κ. Λαμπρόπουλος θα είναι και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής.

 

Τέλος εντεταλμένοι Σύμβουλοι ορίστηκαν οι:

Γιάννης Μπουντρούκας, Επιχειρηματικότητας

Γιάννης Μαντζούνης, Αθλητισμού

Πρόεδροι Νομικών Προσώπων ορίστηκαν:

Τάσος Σαρδέλης, Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε. ΑΟΤΑ

Τάσος Γανώσης, Arkadia2020 – ΤΑΠΤοΚ

Γιώργος Οικονόμου, Ενεργειακή Κοινότητα

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz