Connect with us

Επικαιρότητα

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι εορταστικές εκδηλώσεις των ημερών στο νομό

Published

on

  • Σήμερα (15 Δεκεμβρίου) το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Κιάτο, στην Πλατεία Ελευθερίας, στις 8.00 το βράδυ.

 

  • Ο δήμος Κορινθίων και το Μουσικό Σχολείο σας προσκαλούν την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 7.30 μμ στην Χριστουγεννιάτικη συναυλία των μουσικών συνόλων που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου.
  • Ο πολιτιστικός Σύλλογος Περαχώρας διοργανώνει αυτό το διήμερο χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Σήμερα το απόγευμα στο Πνευματικό κέντρο θα πραγματοποιηθεί μια πολύ όμορφη εκδήλωση για τα παιδιά, με παραμύθι, παράσταση καραγκιόζη, τραγούδια , facepainting,κεράσματα και δώρα. Και αύριο από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με χορούς και τραγούδια.
  • Χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλές εκπλήξεις, διοργανώνει ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Κορίνθου, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00 στο 1ο Δημοτικό σχολείο Κορίνθου.
  • Η Κοινότητα Αρχαίας Κορίνθου, ο Αθλητικός Πολιτιστικός σύλλογος “Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ” και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου μας βάζουν στο Πνεύμα των Χριστουγέννων, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στις 5.30 το απόγευμα.
  • Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του δημάρχου, των δημοτικών και τοπικών συμβούλων Νεμέας. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Νεμέας.
  • Ο Σύνδεσμος Λουτρακιωτών-Περαχωριτών – «Ο ΙΒΥΚΟΣ» με πολλή χαρά και υπερηφάνεια σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη μουσικοχορευτική του παράσταση με θέμα «Έθιμα Δωδεκαήμερου», την Κυριακή 17/12/2023 & ώρα 19:00’μ.μ., στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Συμμετέχουν τα τμήματα παραδοσιακών χορών, ενηλίκων & παιδικά, μπαλέτου & σύγχρονου χορού.
  • Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση διοργανώνει ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ” Ο Βελλερεφων” Αρχαίας Κορίνθου το Σαββατο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 στο Κονδύλιο Συνεδριακό Κέντρο, με την παράσταση, “Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα”. Συμμετέχουν τα τμήματα παιδικού και Παραδοσιακού Χορού, το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι και το Τμήμα Αργεντίνικου Τανγκό.

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz