Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Ζήτημα εγκιβωτισμού της Λίμνης Στυμφαλίας έθεσε ο Δήμαρχος Κορινθίων/ Ποιοι οι αποδέκτες του μηνύματος του Δημάρχου;

Published

on

Στην λαϊκή συνέλευση των παραγωγών της δημοτικής ενότητας Άσσου Λεχαίου δίνει το παρόν ο Δήμαρχος Κορινθίων.Ο Βασίλης Νανόπουλος σε μια αναλυτική τοποθέτηση αναφέρθηκε στις ενέργειες του Δήμου Κορινθίων όλο αυτό το διάστημα αλλά και σε εκείνες που προγραμματίζονται (θα ακολουθήσει νέα ανάρτηση).

Η αναφορά ωστόσο που δεν περνά απαρατήρητη και έγινε από τον Δήμαρχο με συγκεκριμένο στόχο, ήταν αυτή που αφορούσε στον εγκιβωτισμό της λίμνης Στυμφαλίας.
“Γιατί δεν έχει γίνει ο εγκιβωτισμός;” Αναρωτήθηκε ο δήμαρχος Κορινθίων και συνέχισε. “Η μελέτη υπάρχει από το 1960. Γιατί δεν εκτελείται; Ο εγκιβωτισμός θα επιτρέψει να αποθηκεύεται το νερό και να μην χάνεται ούτε σταγόνα στην θάλασσα” είπε ο Δήμαρχος ξεκαθαρίζοντας μετά την παρέμβαση του Αντρέα Πούλου που απευθυνόμενος του είπε “κάντε το” , πως ο δήμος Κορινθίων δεν είναι εκείνος που μπορεί να εκτελέσει αυτό το έργο παρά μόνο να το ζητήσει και να το θέσει ως λύση.
Ποιοι ήταν οι αποδέκτες της αναφοράς του Δημάρχου; Ο δήμος Σικυωνίων ξεκάθαρα, η περιφέρεια, η πολιτεία.
Θα σηκώσουν το γάντι;

Κι όλα αυτά σε μια λίμνη που συνεχώς απαξιώνεται, μια λίμνη που καίγεται συχνά προκειμένου να απαλλαχθεί από τα καλάμια που την πνίγουν, μια λίμνη που δεν αξιοποιείται σε κανένα επίπεδο.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz