Connect with us

EDITOR

Γιαννακουλόπουλος: Αύριο να μας πείτε, θα καλλιεργήσουμε;

Published

on

Επιθετικός και αγανακτισμένος ο πρόεδρος του Άσσου Ναπολέων Γιαννακόπουλος στην τοποθέτηση του στην λαϊκή συνέλευση του Λεχαίου η οποία είναι από τις 11 το πρωί σε εξέλιξη στο κλειστό γυμναστήριο του Λεχαίου.
Ο πρόεδρος, αφού είχαν προηγηθεί οι τοποθετήσεις του υπουργού Χριστου Δήμα, του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, της αντιπεριφερειάρχη Αθήνας Κόρκα, του πρώην δημάρχου Αλεξανδρου Πνευματικού, του βουλευτή Γιώργου Ψυχογιού, του πρώην ΓΓ υποδομών Γιώργου Δέδε,εγκαλεσε όλους για τον χρόνο υλοποίησης των οσων ανέφεραν.

“Πείτε μας αν θα καλλιεργήσουμε αύριο. Αυτό το ερώτημα δεν το απάντησε καινεις σας σήμερα” ανέφερε σε έντονο ύφος ο Πρόεδρος.”Δέκα χρόνια φωνάζουμε. Μας λέτε για μελέτες, χρηματοδοτήσεις και καθυστερήσεις. Αναγνωρίζω την πρόθεση και την βούληση όλων σας αλλά εμείς, καλλιεργητές από πάππου προς πάππου, οικογενειάρχες όλοι μας, θα καλλιεργούμε αύριο; Όχι σε ένα χρόνο και δύο, αλλά αύριο! Πόσο θα παρακαλάμε την περιφέρεια; Γιατί να πληρώνουμε τον ΑΟΣΑΚ αφού δεν μας προσφέρει τίποτα;”

Ο πρόεδρος στο τέλος της τοποθέτησης του χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι σε σχέση με το μέγεθος του περιβλήματος δεν ήταν σε αριθμό ο αναμενόμενος, το κλειστό Γυμναστήριο γέμισε κατά το 1/3.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz