Connect with us

Αθλητισμός

Ευνοημένος ο Ολυμπιακός, μεγάλος χαμένος ο ΠΑΟΚ – Όλα τα ντέρμπι χωρίς κόσμο

Published

on

Η απόφαση της Πολιτείας να κλείσει τα γήπεδα για 2 μήνες έχει νικητές και χαμένους, μεταξύ των τεσσάρων ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ τιμωρείται ουσιαστικά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Θα δώσει πέντε ματς «κεκλεισμένων των θυρών», στην περίοδο της τιμωρίας, και θα ξαναπαίξει στην έδρα της στις 24 Φεβρουαρίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο ευνοημένος από όλους, καθώς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχει πέντε όλα κι όλα παιχνίδια στην έδρα του. Από αυτά μόνο τρία είναι στην περίοδο της τιμωρίας. Μάλιστα το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ούτως ή άλλως, θα το έδινε κεκλεισμένων των θυρών. Ωστόσο, αν του επιβληθεί ποινή για τα επεισόδια στον Βόλο δεν θα ξαναγωνιστεί σε γεμάτο γήπεδο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και οι θεατές θα επιστρέψουν στο Καραϊσκάκης στα πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει κόσμο σε πέντε παιχνίδια, ανάμεσά τους και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι οπαδοί τους θα επιστρέψουν για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές με Κηφισιά και Άρη στην Λεωφόρο.

Αυτός που πλήττεται περισσότερο από όλους είναι ο ΠΑΟΚ. Και αυτός τιμωρείται για πέντε παιχνίδια, αλλά από αυτά τα τρία είναι τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Οι φίλαθλοι θα επιστρέψουν στην Τούμπα στα πλέι οφ, αφού σύμφωνα με το πρόγραμμα της Super League ο ΠΑΟΚ θα έχει τρία σερί ματς εκτός έδρας στις τελευταίες αγωνιστικές, μετά το τέλος της ποινής!

Εδώ βέβαια μπαίνει ένας αστερίσκος: Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό επρόκειτο να γίνει στις 10-11 Φεβρουαρίου, δηλαδή εντός του διαστήματος που όρισε η Κυβέρνηση για κεκλεισμένων. Μετά την αποχή των διαιτητών όμως, η 14η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 16-17 Δεκεμβρίου και βάσει του κανονισμού μετακυλίονται συναφώς οι χρονικά επόμενες αγωνιστικές. Ως εκ τούτου αν δεν υπάρξει αγωνιστική μεσοβδόμαδα, τότε θεωρητικά το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός θα γίνει με γεμάτη Τούμπα.

Ποια ντέρμπι θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών

  • Ολυμπιακός – ΑΕΚ (03/01)
  • ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (06/01)
  • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (10/01)
  • ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20/01)
  • ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (03/02)
  • ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (10/02)*

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz