Connect with us

Επικαιρότητα

Επίθεση της ΔΕΕΠ στα ΜΜΕ που κριτίκαραν την οργάνωση της επίσκεψης Μαρινάκη

Published

on

5 ολόκληρες ημέρες χρειάστηκε η ΔΕΕΠ Κορινθίας για να αντιληφθεί, να κατανοήσει και να επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα και από το Mypressnet.gr γράφτηκαν αναφορικά με την επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου την περασμένη Τρίτη και τα “φάουλ” της Διοικούσας.  Τα δημοσιεύματα που δεν ήταν ένα,  έθεταν ερωτήματα περι της ουσίας της επίσκεψης , την επαφή με την κοινωνία δηλαδή, την εξαίρεση από την συνάντηση του Επιμελητηρίου των επιχειρηματιών, ανακοίνωση εξέδωσε και η ΟΕΒΕ διαμαρτυρόμενη, και βεβαίως την επιλογή να μην υπάρξει συνάντηση με τους αγρότες της Δ.Ε Άσσου – Λεχαίου οι οποίοι διαμαρτύρονται για τα νερά και την διαχείρισή τους.

Η ΔΕΕΠ στην ανακοίνωση της ΔΕΝ απαντά σε τίποτα απο τα παραπάνω. “Βλέπει” μόνο μεμονωμένα άτομα που έχουν απώτερο σκοπό να κατασκευάσουν ή να φαντασιώνονται ρήξεις και παρεξηγήσεις εντός της Ν.Δ. Χαρακτηρίζει λοιπόν η διοικούσα δημοσιογράφους και μέρος των τοπικών ΜΜΕ, τα οποία είναι βεβαίως καλά όταν απλά καλύπτουν τις εκδηλώσεις και δημοσιεύουν τα δελτία τύπου, φαντασιόπληκτους και κατευθυνόμενους.

Γράφει η ανακοίνωση:

Την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού, Διευθυντής του γραφείου Προέδρου κ. Στέλιος Κονταδάκης, πραγματοποίησαν ολιγόωρη επίσκεψη στο Νομό Κορινθίας στα πλαίσια της επαφής του κόμματος με τις τοπικές οργανώσεις αλλά και τους πολίτες του Νομού…”, αναφέρεται στην ανακοίνωση. Η επίσκεψη ακολούθησε συγκεκριμένο πρόγραμμα: επίσκεψη σε επιχειρήσεις , συζήτηση με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , της Περιφέρειας αλλά και συνάντηση με τα μέλη της ΔΕΕΠ Κορινθίας.

Προς ενημέρωση όλων και προς αποφυγή κακόβουλων συμπερασμάτων και πέρα από οποιαδήποτε προσωπική εκτίμηση μεμονωμένων ατόμων που απώτερο σκοπό έχουν να κατασκευάζουν ή να φαντάζονται ρήξεις και παρεξηγήσεις τους ενημερώνουμε πως η Νέα Δημοκρατία και τα θεσμικά της όργανα ενωμένα και δυνατά προχωρούν μπροστά με κύριο μέλημά τους, την ανάδειξη του κυβερνητικού έργου και τις λύσεις των προβλημάτων των πολιτών.”

 Η ανακοίνωση η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρο Δημήτρη Σουφρίλα καταλήγει με το μήνυμα που στέλνει η διοικούσα προς όλους τους ενδιαφερόμενους αποδεκτές και προς πάσα κατεύθυνση” περί  “Ενότητας, ΣυναίνεσηςΣοβαρότηταςΣυνέπειας.”

Προφανώς το ανωτέρω κείμενο έχει την υπογραφή και συναίνεση όλων των τοπικών προέδρων των οργανώσεων αφού η ΔΕΕΠ είναι το όργανο που εκφράζει το κόμμα στο νομό. Το δικό μας μήνυμα, δεδομένου οτι είμαστε ένα απο τα μέσα που άσκησαν κριτική στα της επίσκεψης και έθεσαν ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν, είναι πως η Διοικούσα και τα στελέχη της θα πρέπει να μάθουν πως οι κατέχοντες δημόσιες θέσεις και αξιώματα είναι μοιραία εκτεθειμένοι στην κριτική. Η κριτική αυτή δεν μπορεί εκ προοιμίου να χαρακτηρίζεται κακοπροαίρετη ειδικά όταν θέτει ερωτήματα επι συγκεκριμένων γεγονότων. Οι ουσιαστικές απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά είναι η αρμόζουσα αντιμετώπιση. Η “επίθεση” σε δημοσιογράφους και Μέσα δεν δείχνει παρά μη ανοχή και αντοχή σε αυτήν την κριτική και βεβαίως τον πανικό που δημιουργεί στις τάξεις των κατα τα άλλα ενωμένων στελεχών.

ΥΓ: Αλήθεια κύριε Πρόεδρε; Απο…λάθος δεν δώσατε το λόγο στην χθεσινή εκδήλωση στο Επιμελητήριο στο Δήμαρχο Κορινθίων ή ήταν αντίποινα για το “περάστε έξω” του Βασίλη Νανόπουλου την Τρίτη; 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz