Connect with us

Ελλάδα

Διασωληνώθηκε ο Μανώλης Μαυρομμάτης: Από ξεχασμένη κατσαρόλα η φωτιά στο σπίτι του – Σε σοβαρή κατάσταση και η σύζυγός του

Published

on

Δύσκολες ώρες για τον γνωστό αθλητικογράφο Μανώλη Μαυρομμάτη και τη σύζυγό του οι οποίοι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ του νοσοκομείου “Γεννηματάς” έχοντας υποστεί σοβαρά εγκαύματα μετά τη φωτιά που προκλήθηκε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην ευρωβουλευτής, διασωληνώθηκε, λόγω ανεπάρκειας οξυγόνου ενώ έχει υποστεί εγκαύματα στο 18% του σώματός του. Πιο δύσκολη είναι η κατάσταση της συζύγου του, η οποία έχει εγκαύματα στο 40% του σώματός της και βρίσκεται ήδη υπό μηχανική υποστήριξη.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς κάνουν λόγο για μια κατσαρόλα που είχε ξεχαστεί σε αναμμένη ηλεκτρική κουζίνα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής, στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι.

Με το που έγινε αντιληπτή η φωτιά, στο σημείο κλήθηκαν και επενέβησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το ζεύγος, το οποίο εκείνη την ώρα κοιμόταν.

Ταχύτατη ήταν και η αντίδραση του ΕΚΑΒ καθώς μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε το ζεύγος Μαυρομμάτη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γεώργιος Γεννηματάς”, στο οποίο νοσηλεύονται στην εξειδικευμένη Μονάδα Εγκαυμάτων.

Όπως φαίνεται, είχαν εισπνεύσει μεγάλη ποσότητα καπνού και είχαν συμπτώματα δύσπνοιας.

thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz