Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Δεν θα είναι στην επίσκεψη Μητσοτάκη ο Δήμαρχος Κορινθίων – Ταξιδεύει για Συρακούσες

Published

on

Ενημερωτικό δελτίο τύπου εξέδωσε το γραφείο τύπου του δημάρχου Κορινθίων το μεσημέρι ενημερώνοντας πως ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος ταξιδεύει σήμερα για τις Συρακούσες με στόχο την υπογραφή μνημονίου αδελφοποίησης. Το ενημερωτικό δελτίο φαίνεται πως στοχεύει στην επίσημη αιτιολόγηση της απουσίας του κυρίου Δημάρχου από την απογευματινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Διώρυγα Κορίνθου, επίσκεψη που επιχειρήθηκε να παραμείνει κρυφή ωστόσο διέρρευσε.

Το συμπέρασμα εξάγεται από την απουσία ανάλογων ενημερωτικών δελτίων, πρόσφατα ο κ.Δήμαρχος ταξίδεψε στην Πορτογαλία αλλά ενημερωτικό δελτίο δεν υπήρξε, τον προηγούμενο μήνα ταξίδεψε στην Ξάνθη και υπήρξε ενημερωτικό δελτίο μετά την επιστροφή του, ενώ για την παρουσία του το Μάιο σε συνέδριο στη Θεσσαλονίκη για τις Έξυπνες Πόλεις καμία ενημέρωση δεν υπήρξε επίσημα.

Εάν το σημείωμα αυτό δεν είχε εκδοθεί, μάλιστα επισημαίνετε πως το ταξίδι είναι προγραμματισμένο εδώ και εβδομάδες, τότε εύκολα θα μπορούσε να αναπτυχθεί παραφιλολογία για την απουσία του δημάρχου, κυρίως επειδή χθες γράφτηκε σε ενημερωτικές σελίδες πως ο δήμαρχος Κορινθίων θα υποδεχτεί τον Πρωθυπουργό μαζί με τον Δήμαρχο Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη.

Η σημερινή απουσία λοιπόν από την επίσκεψη θα σήμαινε είτε άρνηση του δημάρχου να παραστεί είτε επιλογή του κόμματος να μην παρίσταται. Ο λόγος; Οι σχέσεις με την Διοικούσα είχαν ένα διάστημα διαταραχθεί, κυρίως μετά την επίσκεψη Μαρινάκη όπου ο δήμαρχος έβγαλε εκτός αιθούσης τον πρόεδρο και μέλη της ΔΕΕΠ προκειμένου να έχει στενή συνεργασία με τον κ.Μαρινάκη αλλά και πρόσφατα αφού υπήρξαν πηγαδάκια που έλεγαν πως γίνεται προετοιμασία έτερου υποψηφίου ως εκλεκτού για τα δημοτικά της Κορίνθου και μάλιστα εν γνώση της Διοικούσας.

Σε κάθε περίπτωση το ενημερωτικό βάζει τέλος στα όποια σενάρια προτού καν αυτά αναπτυχθούν. Έξυπνο Δήμαρχε! 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Στις Συρακούσες 1-4 Ιουλίου ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος

Στις Συρακούσες μεταβαίνει σήμερα ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος σε συνέχεια των επαφών που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο μήνα με το δήμο Συρακουσών και στοχεύουν στην ενδυνάμωση των δεσμών που ούτως οι άλλως καταγράφονται ιστορικά. Τον Δήμαρχο συνοδεύουν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σπύρος Ζαχαριάς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κορινθίων Αντώνης Κυριαζής. Το ταξίδι είναι προγραμματισμένο αρκετές εβδομάδες πριν και έχει στόχο την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας και προώθησης της αδελφοποίησης της Κορίνθου με τις Συρακούσες. Λόγω του ταξιδιού αυτού ο κ.Δημαρχος δεν είναι δυνατόν να βρίσκεται στην απογευματινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην διώρυγα της Κορίνθου.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz