Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Δήλωση του Μάρκου Λέγγα για την “περίεργη” υπόθεση του γαλάζιου sms

Published

on

Μια παράξενη ιστορία αναστάτωσε την προεκλογική νηνεμία εντός της παράταξης του Δημητρη Πτωχού, 96 ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές.

Συγκεκριμένα κυκλοφόρησε ένα sms με αποστολέα την Νέα Δημοκρατία το οποίο εστάλη στα μέλη της ΝΔ με αναφορά στην στήριξη του Δημήτρη Πτωχού, ως περιφερειάρχη, και του Μάρκου Λέγγα, ως περιφερειακού συμβούλου.

Το SMS έφτασε σε χιλιάδες κινητά και όπως ήταν επόμενο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις και χάλασε το κλίμα στο εσωτερικό της γαλάζιας περιφερειακής παράταξης.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Μάρκου Λέγγα, ο οποίος καταδίκασε την σχετική ενέργεια κάνοντας λόγο για “κακόβουλο μήνυμα”.

Πολίτες της Κορινθίας, φίλες και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

Σπάω τον κύκλο της παραπληροφόρησης για να προστατέψω ένα πολύ σημαντικό για μένα δικαίωμα, το δικαίωμα στη σωστή και αμερόληπτη ενημέρωση σας, σεβόμενος πλήρως τους συνοδοιπόρους μου, σε αυτή τη δύσκολη αλλά όμορφη προεκλογική μας διαδρομή.

Tο κακόβουλο μήνυμα που εστάλη μέσω sms σήμερα σε πολίτες της Κορινθίας και έλαβα ακόμη κι ο ίδιος, περί υποστηρίξεως της υποψηφιότητάς μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας με την παράταξη του Δημήτρη Πτωχού και με ψευδή αποστολέα τη Νέα Δημοκρατία, (όπως ξεκάθαρα δηλώνει η εκπρόσωπος περιφερειακών μέσων του κόμματος κα Έλενα Σώκου σε δημόσια δήλωσή της) είναι ολοφάνερο ότι εξυπηρετεί την με κάθε τρόπο διατάραξη της νικηφόρας πορείας της παράταξης “Η Πελοπόννησος Μπροστά”.

H απάντηση μου στα fake news είναι ξεκάθαρη όπως ακριβώς είναι και η στάση ζωής μου για όσες και όσους με γνωρίζετε προσωπικά:  “Μπορείτε να μας χτυπήσετε όσο ύπουλα  και σκληρά μπορείτε, εγώ αντέχω, η παράταξη αντέχει και η αλήθεια είναι πως ο Δημήτρης Πτωχός θα είναι ο αυριανός Περιφερειάρχης Πελοποννήσου από την πρώτη Κυριακή”!

Οι ψευδείς ειδήσεις δε θα σταματήσουν να διακινούνται, ούτε τα πληρωμένα trolls θα σταματήσουν να σχολιάζουν στα social media. Είναι όμως δική μας επιλογή, ίσως και ευθύνη, να προσπαθούμε να τα αναγνωρίζουμε και να περιορίζουμε τη διάδοσή τους.

Συνεχίζουμε με ενότητα και σοβαρότητα τον αγώνα μας, αναλαμβάνοντας την ευθύνη να κάνουμε την Πελοπόννησο μια Περιφέρεια πρότυπο σε όλη την Ευρώπη.

Προχωράμε όλες και όλοι μαζί, ενωτικά, ισότιμα και αποφασιστικά για τη μεγάλη νίκη της Κυριακής!

Μάρκος Νικολάου Λέγγας
υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου
Η Πελοπόννησος Μπροστά – Δημήτρης Πτωχός 

Στο θέμα αντέδρασε και η ιδια η ΝΔ με δήλωση της εκπροσώπου Τύπου Περιφερειακών ΜΜΕ: “Ενημερώνουμε όλα τα μέλη και τους φίλους μας, πως μαζικό μήνυμα που εμφανίζεται ότι εστάλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με αποστολέα τη Νέα Δημοκρατία, ουδέποτε εστάλη από εμάς. Ήδη εκκινούμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες σχετικά με το συγκεκριμένο συμβάν. Με την ευκαιρία επαναλαμβάνουμε εμφατικά ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό και όλους τους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του”.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz