Connect with us

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΓΚΙΩΝΗΣ: “Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες στην συνέντευξη Σταυρέλη” (video)

Published

on

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε πριν από λίγο ο δήμαρχος Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης προκειμένου να διατυπώσει τις θέσεις του, για τα όσα έχουν συμβεί με τον Δημόπρακτο.

Συνοψίζοντας αυτά που διατυπώθηκαν ο κ. Γκιώνης εμφανίστηκε μάλλον πικραμένος από τις φράσεις που χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Κορινθίων εναντίον του στην περίφημη συνεντευξη και αρνήθηκε σταθερά και απόλυτα πως συμμετέχει σε “ανίερες συμμαχίες” και “υπόγειες διαδρομές”:

Δεν θα επιτρέψω να με κατηγορεί κανείς για ανίερες συμμαχίες και υπόγειες διαδρομές σε βαρος της Κορίνθου. Δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν θα το κάνω ποτέ. Η πορεία μου ήταν και είναι κρυστάλλινη. Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες για εμένα προσωπικά...”.

Ο κ. Γκιώνης επέμεινε απολύτως πως ανεξάρτητα αν ο κ. Σταυρέλης θα συμμετέχει ή όχι στον Δημόπρακτο, για τον ίδιο είναι αδιαπραγμάτευτο πως όλα τα ζητήματα της εταιρείας πρέπει να επιλύονται σε επίπεδο δημάρχων. Υποστήριξε ακόμα πως ο ίδιος επιθυμεί την παρουσία του κ. Σταυρέλη στο Δ.Σ. της Δημόπρακτος ΑΕ.

Ο δήμαρχος Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων επιβεβαίωσε τους Νανόπουλο και Πιέτρη για όσα είπαν για την ατζέντα της συνεδρίασης στο ΔΣ του Δημόπρακτου: «Στις 6 Φεβρουαρίου έγινε η πρώτη συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την συγκρότηση του ΔΣ της Δημόπρακτος ΑΕ», λέει ο κ. Γκιώνης. “Μετά την λήψη της απόφασης συγκρότησης σε σώμα ήρθε και ένα δεύτερο θέμα που αφορούσε τις αντιμισθίες του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου. Εκεί ήταν το πρόβλημα”, είπε ο κ. Γκιώνης και εξήγησε γιατί: “Καταρχάς δεν είχαμε ενημέρωση ότι θα τεθεί θέμα αμοιβών και δεύτερον αυτά συζητώνται σε επίπεδο δημάρχων. Εμένα αυτό με στεναχώρησε. Ό,τι κι αν είχε αποφασίσει ο κ. Σταυρέλης έπρεπε να μιλήσει μαζί μας για να ξεκαθαρίσει τι θέλει να κάνει στον Δημόπρακτο…».

Ο κ. Γκιώνης ξεκαθάρισε πάντως, πως δεν έχει σκοπό να υπεισέλθει στα εσωτερικά του δήμου Κορινθίων και για τον λόγο αυτό θα ψηφίσει την αντικατάσταση του κ. Πιέτρη, αν έρθει ως θέμα. Διαβεβαίωσε επίσης πως στόχος του είναι τα θέματα που έρχονται προς συζήτηση να ψηφίζονται ομόφωνα.

Ο δήμαρχος Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων σημείωσε ακόμα ότι στην μοναδική συνάντηση που έγινε ανάμεσα στον ίδιο και τον κ. Σταυρέλη, πριν από την επίμαχη συνεδρίαση, ο κ. Σταυρελης του ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να είναι πρόεδρος στον οργανισμό και πως θέλει να ορίσει κάποιον άλλον: «Εγώ ήθελα να παραμείνει γιατί όταν έχεις τρεις δημάρχους πρέπει η διαβούλευση να γίνεται στο κορυφαίο επίπεδο. Του ζήτησα να βρεθούμε και οι τρεις δήμαρχοι να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Τελικά δεν έγινε συνάντηση και για τις προθέσεις του για τον ορισμό του κ. Ταγαρά ενημερωθήκαμε από τις ανακοινώσεις που έγιναν…».  

Δείτε το video από την συνέντευξη τύπου:

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz