Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Βυτινιώτης σε Γκιολή: Είστε “εκτός αρμοδιότητος”!

Published

on

Τα πράγματα στην θέση τους συνεχίζει να βάζει ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Χάρης Βυτινιώτης με δημόσιες τοποθετήσεις και σχόλια του στο διαδίκτυο, “πράγματα” που αφορούν τους συναδέλφους του αντιπεριφερειάρχες. Είχε καταγραφεί στις 13 Δεκεμβρίου το πρώτο περιστατικό, τότε που η κ.Κόρκα, θεματική του Πολιτισμού τότε, ενημέρωνε με δημόσιο ποστ της για την επίσκεψη και αυτοψία του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα στα έργα του Σχίνου. Τότε ο Χάρης Βυτινιώτης είχε σημειώσει πως “ήταν και ο ίδιος στην αυτοψία” γεγονός που η κ.Κόρκα είχε “ξεχάσει” παρ ότι ήταν ο καθήλην αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης, διερωτώμενος παράλληλα για την παρουσία της κ.Κόρκα η οποία, όπως είπαμε και πιο πάνω, ήταν του Πολιτισμού.

 

Όταν ο Χάρης (Βυτινιώτης) την “είπε” στην Αθηνά (Κόρκα)

 

25η Μαρτίου, ημέρα Επαναστάσεως, επαναστάτησε για 2η φορά ο κ.Βυτινιώτης με αφορμή δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Τάσου Γκιολή σε εβδομαδιαία εφημερίδα και αντικείμενο έργα που εκτελούνται σε Κεντρική και  Δυτική Κορινθία. “Πολύ καλό πρωτοσέλιδο με την αναφορά του στη παραγωγή υδρογόνου από λιγνίτη. Πολύ καλή και η γνωστοποίηση από το Κο Γκιολή των αρδευτικών έργων στο Μελίσσι και στο Βέλο (βέβαια εκτός αρμοδιότητας του!!)” έγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης και όχι αδίκως θα έλεγε κανείς αφού ο Τάσος Γκιολής έχει πλέον χαρτοφυλάκιο υγείας! 

Ο Χάρης Βυτινιώτης διατυπώνει με ευγένεια την ένστασή του δημόσια χωρίς να είναι γνωστό εάν έχει θέσει το θέμα και ουσιαστικότερα, στους συναδέλφους του κατ ιδίαν ή και στον περιφερειάρχη. Οι δημόσιες τοποθετήσεις ωστόσο καταδεικνύουν ενόχληση η οποία είναι απολύτως δικαιολογημένη ειδικά στην περίπτωση του Τάσου Γκιολή ο οποίος συνεχίζει να αναρτά ως χωρικός αντιπεριφερειάρχης και όχι ως θεματικός Υγείας που πλέον είναι. Να θυμίσουμε εδώ πως ο κ.Βυτινιώτης είναι ο μόνος εκ των τριών που δεν έχει αναλάβει χρέη χωρικού παρ ότι το ρεπορτάζ, απο την αρχή της περιφερειακής θητείας, λέει πως το είχε ζητήσει από τον Π.Νίκα.

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz