Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Βασίλης Τρωγάδης: Η πενταετία που έρχεται είναι κρίσιμη – Ψάχνουμε Περιφερειάρχη όχι τον κολλητό μας

Published

on

Τον Βασίλη Τρωγάδη, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με την παράταξη «Η Πελοπόννησος Μπροστά», υποδέχτηκε ο κύκλος εκπομπών Συνάντηση Γνωριμίας του Mypressnet, όπου μίλησε για την απόφαση του να μην προχωρήσει τα σχέδια του για τον δήμο Βέλου –Βόχας, αλλά να κατέβει τελικά ως υποψήφιος στον 2ο βαθμό της αυτοδιοίκησης, εντάσσοντας εαυτόν στη παράταξη του Δημήτρη Πτωχού και στον αγώνα για την διεκδίκηση της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Έμπειρος αυτοδιοικητικός, με μια πορεία 20 χρόνων στον Δήμο Βέλου – Βόχας και δοκιμασμένος σε δύσκολες θέσεις όπως αυτή του Αντιδημάρχου οικονομικών, ο Βασίλης Τρωγάδης εξηγεί πως βασικό κίνητρο για να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Η Πελοπόννησος Μπροστά» ήταν ο ίδιος ο επικεφαλής, Ο Δημήτρης Πτωχός, στο πρόσωπο του οποίου αντίκρισε το πώς θα ήθελε ο ίδιος να δει την Πελοπόννησο.

Από το σχέδιο της παράταξης που στηρίζεται σε 7 άξονες ο ίδιος ξεχωρίζει τους τομείς της προσέλκυσης επενδύσεων, την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών και τον τομέα του περιβάλλοντος με έμφαση στη διαχείριση των υδάτινων πόρων και στα έργα υποδομών. Ο ίδιος εξηγεί πως ο Δημήτρης Πτωχός δεν καπηλεύεται τα προβλήματα αλλά με οργανωμένο σχέδιο θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις σε αυτά τα προβλήματα. Αναφορικά με τους νέους ο Βασίλης Τρωγάδης σημειώνει πως αυτοί είναι που δίνουν τις κατευθύνσεις και καλό είναι να τους ακούμε.

Όσο για την 5ετία που έρχεται τη χαρακτηρίζει αρκετά κρίσιμη και τονίζει πως σε αυτές τις εκλογές ψάχνουμε περιφερειάρχη και όχι τον κολλητό μας και παρακινεί τον κόσμο να συμμετέχει στις εκλογές της αυτοδιοίκησης και να μην απέχει.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη που έδωσε στην Έφη Ροκανά στο βίντεο που ακολουθεί.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz