Connect with us

EDITOR

Αποχωρεί γιατί… δεν πήρε θέση!

Published

on

Αν μη τι άλλο ειλικρινής είναι στην δήλωση αποχώρησης του από την συμμαχία πολιτών ο Αντρέας Καλογιάννης, υποψήφιος στα Εξαμίλια που δεν είχε κατορθώσει να εκλεγεί.

Ο κ Καλογιάννης επικαλείται την προσφορά στα κοινά η οποία ήταν ο στόχος του και ο λόγος που κινητοποιήθηκε για να μετέχει.

Στους λόγους ωστόσο της αποχώρησης του ανάφερε ρητά την μη απόδοση θέσης από τον Δήμαρχο, μάλιστα υπάρχει η πικρία των θέσεων σε στελέχη εκτός παράταξης.

Η αναφορά είναι σαφής και συγκεκριμένη και σίγουρα αναιρεί τον ρομαντισμό που φέρει η προσφορά στον τόπο αφού τελικά ο βασικός στόχος φαίνεται να ήταν η θέση!

Γράφει ο κ.Καλογιάννης

Άκουσα πολλά θΑ θΑ θΑ σας βάλουμε κάπου, μην τσακώνεστε να πάρουμε τις εκλογές και έχει πολλές θέσεις ο Δήμος για να μπείτε κάπου.. Αλλά τελικά πιο πολλοί είναι ξένοι σε θέσεις από άλλες Παρατάξεις πάρα εμείς που παλέψαμε να βγάλουμε τον Υποψήφιο Δήμαρχο ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ που είναι τώρα….

Πάντα κοροϊδία .Ήρθε πλέον το Τέλος για μένα από αυτή την παράταξη .

Ο κ.Καλογιάννης φέρεται εδώ και καιρό να έχει συμφωνήσει με την παράταξη του κυρίου Σταυρέλη εκεί όπου βέβαια υπάρχει ήδη γκρίνια από τα στελέχη της Πνοής για τον συνωστισμό στελεχών άλλων παρατάξεων που βεβαίως έρχονται με την ελπίδα ή την συμφωνία θέσης!

Ολόκληρη η δήλωση του κ Καλογιάννη με τις ευχαριστίες σε Σπύρο Ζαχαριά και Θέμη Κουτσογκίλα.

*Ασχολούμαι Με Τα Κοινά Γιατί Αγαπώ Τον Τόπο Μου*

Αλλιώς περίμενα να ήταν τα πράγματα στον Δήμο Κορινθίων αλλά τελικά ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ..

Η μέχρι τώρα πορεία μου για τον Δήμο Κορινθίων ήταν να συμβάλλω όσο πιο πολύ γινόταν να γίνουν έργα στην περιοχή που μένω κι ας μην έχω κάποια θέση στο Τοπικό Συμβούλιο των Εξαμιλίων αλλά και όπου άκουγα ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα ενημέρωνα αμέσως τον κάθε Αντιδήμαρχο ώστε να επιληφθεί του θέματος.
Ξέρει ο κόσμος τι έκανα στα Εξαμίλια για το σχολείο μας για τα 2 κτίρια Παλιό και Καινούργιο Πνευματικό κέντρο για την πλατεία για τους δρόμους για το γήπεδο και για τα πολιτιστικά…..

<< Για μένα είναι Τιμή να βάζεις Υποψήφιος για μια θέση στον Δήμο. Να κάνεις κάτι για τον Τόπο σου ώστε να μείνει και να λέει ο αλλος ένα ΜΠΡΑΒΟ κάτι έκανε αυτός και όχι να πηγαίνεις μονο για Αγγαρεία και Πληρωμή και να σε κατηγορούν ότι δεν πρόσφερες τίποτα όσα χρόνια ήσουν μέσα στα κοινά.>>

Άκουσα πολλά θΑ θΑ θΑ σας βάλουμε κάπου, μην τσακώνεστε να πάρουμε τις εκλογές και έχει πολλές θέσεις ο Δήμος για να μπείτε κάπου.. Αλλά τελικά πιο πολλοί είναι ξένοι σε θέσεις από άλλες Παρατάξεις πάρα εμείς που παλέψαμε να βγάλουμε τον Υποψήφιο Δήμαρχο ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ που είναι τώρα….
Πάντα κοροϊδία

《 Ήρθε πλέον το Τέλος για μένα από αυτή την παράταξη 》

Θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΠΥΡΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ γιατί ήταν αυτός που με έβαλε για πρώτη φορά στα Κοινά και στην Παράταξη του κ. Νανόπουλου, αλλά ακόμα πιο πολύ τον Πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ Θεμης κουτσογκιλας που ήταν πάντα δίπλα μου ώστε να κάνουμε πράγματα για τον τόπο μας.
Ακόμα αυτοί οι 2 Φίλοι ήταν που με έβαλαν Υπεύθυνο στα ΚΑΠΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ.
Τους ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για όλα.

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz